din pacate eu nu receptionez nimic ,poate cu cea de 1.20 cm sau 1.80m
antena 1m offset ,inverto ultra black,clarke-tech 4100hd plus ,madrid-spain
din pacate eu nu receptionez nimic ,poate cu cea de 1.20 cm sau 1.80m
antena 1m offset ,inverto ultra black,clarke-tech 4100hd plus ,madrid-spain
La ora asta am semnal stabil,SNR 57% si rezolutie buna.Se vad bine,raman insa doar mpeg4 la un bitrate in jur de 3,4 Mb/s.
Deci e HD cu bitrate de SD sau e SD cu rezolutie de HD?![]()
:
semnal stabil 73% nord-vestul germaniei cu 80cm pe H-H si Inverto black ultra..
e SD cu rezolutie de HD.. turtiti rau...
^^^^
bafta
am verificat si azi situatia receptiei posturilor tv etno si taraf pe frecventa 12574 V DVB-S2/8PS MPEG-4 4355 3/4 pe satelitul Eutelsat 16A @ 16° East
-golden media uni-box2 hd ---nici macar nu miroase frecventa
-clarke-tech 4100 hd plus ---receptioneaza/reda semnalul audio-video sacadat
-vu+uno--receptioneaza/reda semnalul video sacadat dar fara audio din pacate
test efectuat azi 17:03:2013-ora 17:12pm
antena 1m offset ,inverto ultra black, golden media uni-box2 hd , clarke-tech 4100hd plus , vu+uno madrid-spain
E clar ca nu respecta acoperirea http://www.lyngsat-maps.com/footprin...-Europe-B.html pana si noi cei din Ro avem probleme cu antene sub 1m.
:
bonou2, in prima imagine ai 12547 v 4355 iar pe celelate ai 12574 si 12575 iar pe alta imagine am vazut dvb-s. Nu zic ca ai gresit, si la mine spre exemplu am cateodata ber variabil. Cand am bagat12574 v 4355 3/4 8psk dvb-s2 s-a stabilizat, cu o antena de 80 cm de digi motorizata. Locatia Est - Romania.
de ce nu pun o fregventa mai buna nici la mine cu antena 1 m in spania zaragoza nimic
@hydr0xygen ai dreptate imi cer scuzele de rigoare pentru greseala comisa (prima poza cu golden media uni-box2 hd-frecventa incorecta)
multumesc de observatie
-golden media uni-box2 hd ---receptioneaza/reda semnalul audio-video sacadat
la scanarea oarba gaseste/memoreaza frecventa
semnalul oscileaza mult este instabil
-clarke-tech 4100 hd plus ---receptioneaza/reda semnalul audio-video sacadat
la scanarea oarba gaseste/memoreaza frecventa
semnalul oscileaza mult este instabil
-vu+uno--receptioneaza/reda semnalul video sacadat, dar si audio cu intreruperi de durata mai mare
la scanarea automata nu gaseste frecventa/semnal
la scanarea manuala gaseste/memoreaza frecventa
am pus dvb-s2/8psk la scanare manuale dar din cauza semnalului slab ramane tot dvb-s
![]()