Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Sexologie- un post/zi sau o pozitie/zi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member pytonu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Sexologie- un post/zi sau o pozitie/zi

Cu toate ca stiu ca majoritatea sunteti ocupati cu cabluri, antene, receptoare si alte dispozitive, m-am gandit ca ar fi bine sa fim informati si despre acest subiect. Materialul nu l-am citit nici eu dar pe masura ce am sa postez am sa-l aprofundez .
    Dpdv profesional nu am nici o legatura cu ce vreau sa postez ,asa ca mai mult nu stiu.

Pe scurt, topicul va cuprinde informatii despre erotism, pozitii si descrieri (ce-mi pare rau ca o parte din material este in engleza) ,nu vor lipsi nici cuvintele vulgare si este util atat femeilor cat si barbatilor

Cam asta e.
    Am sa incerc sa postez odata /zi si incep cu un dictionar de termeni.

Astep opinii despre acest topic.
    Sunt cam multe.....

Standard RSP member pytonu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Sexologie- un post/zi sau o pozitie/zi

Dictionar de termeni

ALGOLAGINE (ALGOMANIE) - Placere sexuala care consta in a suferi si a produce suferinta. Sinteza de sado-masochism.
    AMBIVALENTA - Doua atitudini afective opuse la acelasi individ, simultane si nedisociabile (dragoste-ura, teama-dorinta)
    ANAL (coit) - Contact sexual pe cale rectala.
    ANILINGUS - Practica sexuala care consta in atingerea anusului cu limba.
    AUTOEROTISM - Cautarea satisfactiei sexuale asupra propriului trup.
    BESTIALITATE - Uniunea sexuala dintre un om si un animal.
    BISEXUALITATE - Prezenta caracterelor ambelor sexe in acelasi individ.
    CUNNILINGUS sau CUNNILLICTUS - Practica sexuala in care barbatul atinge cu gura sexul femeii.
    COMPLEXUL ELECTREI - Atractia pe care o au fetele pentru imaginea propriului lor tata.
    COMPLEXUL DE CASTRARE (teama de castrare) - Fenomen ereditar la fel cu complexul lui Oedip, si corespunzand, dupa Freud, la gandul: "Mi-e teama sa nu fiu castrat; nu vreau sa-mi pierd virilitatea".
    COMPLEXUL LUI OEDIP - Dupa Freud este dorinta obscura a copilului fata de parintii sai care il hranesc, fiul avand o fixatie catre mama sa, fiica catre tata.
    CLEPTOMANIE - Impulsul de a fura pentru placerea propriu-zisa.
    COPROFAGIE - Perversiune care consta in inclinarea unora de a manca materiile fecale sau de a bea urina.

COPROLALIE - Impulsul de a injura, de a folosi expresii ordinare.
    EXIBITIONISM - Tendinta de a-si dezgoli, de a-si arata organele genitale.
    FELLATIO - Practica sexuala in care femeia atinge cu gura membrul viril al barbatului.
    FETISISM - Perversiune sexuala in care numai o singura parte a corpului (parul, sanii etc.) sau un singur obiect de imbracaminte (pantofi, sutienul etc.), in mod exclusiv, este in stare sa declanseze apetitul sexual.
    FLAGELATIE - Actiunea de a lovi sau de a-si aplica lovituri de bici sau de varga, sau de urzici, determinand o actiune revulsiva locala.
    FRIGIDITATE - Inertie a functiunilor genitale si imposibilitatea de a obtine orgasmul prin coit vaginal.
    GERONTOFILIE - Fixatie erotica asupra unor indivizi in varsta.
    HOMOSEXUALITATE - Tendinta indivizilor a caror sexualitate este excitata de catre indivizi de acelasi sex.
    INFANTILISM - Regresiunea caracterelor sexuale.
    INVERSIUNE - Anomalie psihica in care indivizii poseda instinctele sexuale ale sexului care nu le este propriu.
    Sunt cam multe.....

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: Sexologie- un post/zi sau o pozitie/zi

Cred ca ai gresit forumul!
    Vrem sa pastram forumul intre niste limite, ne mai si distram, dar nici nu putem accepta orice chiar si la offtopic!
    Topic closed!