Ma gandesc sa cumpar niste cititoare, vreo 3.
Momentan am niste smargo argolis si sunt multumit de ele.
Exista ceva mai bun?
Alea 3 in 1?
Bineinteles sa fie full configurabile, stabile si rapide...
Ma gandesc sa cumpar niste cititoare, vreo 3.
Momentan am niste smargo argolis si sunt multumit de ele.
Exista ceva mai bun?
Alea 3 in 1?
Bineinteles sa fie full configurabile, stabile si rapide...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Omnikey pcsc poti alege din mai multe motele dar si stabilitate toate sunt mai rapide decat smartgo (sau argolis)
Omnikey CardMan 3121 testat cu N*ds merge perfect ecm 0.40 pe nagra instabil 1802,1880 1805,183D conax stabil b02,b00,baa
OmniKey CardMan 3021 testat cu de toate celmai stabil cu un ecm mai mare cu apoximativ 0.20 fata de OmniKey CardMan 3121
OmniKey CardMan 6121 testat si fuctionat cu un card nagr*a 183d
![]()
..::EGAMI TEAM::..
Bun, vad ca-s vreo 20$...
Daca nagra face figuri nu e bine... Nds ai mai mult tu pe acolo, pe la noi e teapa!
Poti sa zici un conax cum merge? Sa zicem de-al nostru, mioritic, si la ce setari de freq.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Dupä mine zic ca sänt mai bune easymaus II stabile si ieftine
La Nds-uri egal ce carte e scoti timp bun prin Oscam nu prea are de aface cu cititorul
Mai depinde si ce rulezi Debian _ Ubuntu .... + Oscam
pentru 1880 care este cel mai bun, stabil?
am incercat un pcsp ... c3po parca si nu il citeste deloc!!!
De fapt, cam nagra si conax ma intereseaza.
Daca a testat cineva alte scule decat smargo argolis si poate pune niste date concrete ar fi bine pentru toata lumea!
Asa fiecare cioara zice ca puiu' ei e mai frumos!
Eu pe smargo am 0.360-0.380 nagra(rom180) si 0.130 conax (in oscam cu freq 368/800)
si
PS S-ar putea sa am vreun services gresit pe conax...
PPS o sa vorbesc cu el, dar stiu ca era tare nemultumit de o scula 3 in 1... nu mai retin care
Si eu vreau sa pun eu cat doresc, tot ce e cu auto... nu ma prea impresioneaza!
Last edited by lao; 24-10-12 at 22:13.