Sal.Cum poti da o {liniuta} de la primul receptor la al doilea, amandoua fiind legate la acelasi modem? Multumesc!
Sal.Cum poti da o {liniuta} de la primul receptor la al doilea, amandoua fiind legate la acelasi modem? Multumesc!
Acum depinde si de receptoare ! Ai doua posibilitati , prin IP sau prin DNS, la ambele variante trebuie configurat o liniuta in receptorul server !
in al 2 lea receptor
C: 192.xxxxxxx user pass no..................192.xxxx e ip dm ului server(sau ce receptor o fi)
in primu receptor
F: user pass
nu merge prin dyndns prin acelasi host...e share intern
Deci sunt 2 receptoare:un Ipbox910HD si un DM500s.Oricum ,multumesc frumos pentru informatii!
Scuze!Functioneaza.M-am exprimat eu gresit.
O intrebare ceva mai delicata !
am un dm 800 intr-o camera(1) care merge cu un motor (diseq, astra + motor alti sat.)
in alta camera(2) un vu+ (sat fix astra) iar care in momentu in care dm800 nu era ,,ON,, ma bucuram ..de motor prin LOOP.!(alti sateliti)
intrebare:
Daca iau sa zicem un DM 8000 care nu are loop cum ma pot bucura de conexiunea la rec.din camera1 (pt.a ma bucura de efectele ..motorului) ?
Multumesc mult !
un LNB dublu este undeva la 50-60 lei, este cea mai curata eficienta rezolvare a problemei
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Multumesc!
...si antena o intorc eu cu mana?!
Vad ca nici tu n-ai citit cum trebuie ceia ce am scris ca am: sau m-am turcit eu d-abinelea !
Multumesc oricum pt.remarca.
Poti incerca cu un spliter activ de sat. Eu asa am avut intr-o vreme...
Dar, atentie, nu mai merg amandoua in acelasi timp. Unul trebuie oprit sau in standby (si sa nu dea tensiune in stanby la lnb).
Cred ca o solutie mai buna ar fi sa pui lnb cu 2 iesiri si sa-ti comanzi motorul prin webif.
Oricum sunt cam peste mana solutiile astea...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
ba eu cred ca inteleg foarte bine,ce nu inteleg eu la tine e ce cauti tu cu diseq pe o antena motorizata si mai vrei si tot felu de combinatii
solutia ideala ar fi asa:
lnb cu 2 iesiri independente
2 receptoare pe care le ai..normal
eliminare diseq
lasi naiba loop la o parte si te bucuri de toate programele cu fiecare receptor in parte
nu cred ca e atat de greu sa ti muti antena de la un receptor si ca pierzi 5 sec pana se muta antena pe astra unde foloseai diseq
ce zici?
pai poti sa folosesti una din cele doua iesiri de la un LNB dublu pentru al duce la motorul H_H si sa setezi corect in receptor chestia cu H_H-ul , iar pe iesirea a doua o duci la receptorul nr 2 , dar de la asta nu poti muta antena
ce e asa de greu de inteles?
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
ce e asa de greu de inteles? ? ? ? ? ?
Mut antena cu ce receptor doresc ,cu conditia ca unul din ele sa fie in standby , + paralel vad astra +
Deci intrebarea mea eE mai sus
daca renunt la dm800 si iau ex.dm8000 care nu are LOOP , cum procedez ? sa obtin acelasi efect (sau mai bun)!!!
(daca ati inteles)
Multumesc mult ! ! !
Last edited by delta2k2; 30-10-12 at 00:36. Reason: Regula 12 : Quote inutil