Am primit un telefon (de jucarie,e adevarat) si cica e blat.Pariaza Piti pe olandeji ca sa isi scoata parleala de la barbut.![]()
Am primit un telefon (de jucarie,e adevarat) si cica e blat.Pariaza Piti pe olandeji ca sa isi scoata parleala de la barbut.![]()
Praf rau de tot arbitru![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
pana la urma era normal sa pierdem cu olanda ei sant pe locu 6 noi pe 46, sa ne vedem lungu nasului. important e sa castigam meciurile cu echipele mici de teapa noastra
Asa santem noi, ne dam rotunzi inainte de meci si ne victimizam cand pierdem , cu olanda trebuia o minune sa castigam, la ce lot avem.
Lasa locul in clasament, ca nu conteaza pe teren.
Daca bara lui Torje era gol, daca Grozav marca, aveam noi 2-0.
Asa, un olandez ratacit, era singurul in zona aia, a dat cu capul spre poarta.
S-a nimerit atit de perfect, incit Tamas care a si sarit n-a mai ajuns-o.
Apoi, arbitrul, pui tu arbitrul cel mai bun din lume la Turcia - Romania, meci intre doua echipe mediocre si la un meci intre o echipa buna si una mediocra pui un necunoscut ?
Asa face Uefa si FIFA, cind vor sa fure cu arbitrul, baga un anonim...
Per ansamblu, eu tot vad substanta, exista potential, Nationala asta daca ar avea 5-6 meciuri amicale cu Brazilia, Spania, Argentina, ar deveni cea mai tare din Europa.
Acum nu ne ramine decit sa jucam la fel, sa ii batem pe unguri si pe celelalte echipe si la olandezi, sa le luam si noi 3 puncte.
Deci pana la urma ai nostrii au fost mai buni decat "olandejii" dar nu s-au aliniat astrele si ne-a furat arbitrul.
Chiar nu are importanta ca Olanda are jucatori cu 5 clase peste ai nostrii?E cam si cum ar juca o echipa din divizia A cu una din divizia C.Turcia si Ungaria sunt de noi,nu Olanda.