Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Romania - Olanda 16 oct 2012

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru tine nu o fi mai bun un jucator de 20 de milioane fata de unul de 2 milioane,dar realitatea e alta.De fapt nici nu stiu daca avem mai mult de 2 jucatori care sa atinga valoarea de 2 milioane,restul sunt de cateva sute de mii.

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Atita timp cit la națională doar "se pontează" ca sa dea bine in CV-urile jucatorilor,nu o sa facem performanța.

Romania are jucatori buni dar din păcate nu sunt promovati (adică nu au spate) mi-a plăcut de Maxim care din păcate a stat pe banca la amindoua meciuri si ca el sunt mulți alți care i-ar putea inlocui cu brio pe Tamaș,Mutu ...și va las pe voi sa complectati lista.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Fotbalistii nu isi "falsifica" CV pentru ca nu e nevoie de CV.Ce sa scrie fals in el,ca a dat 100 de goluri in 3 meciuri?Pai il cumpara cineva pe vorbe sau pe ce vede ca joaca?
    Ai nostrii dau la rate dimineata cand se lumineaza,direct pe geamul taxiului,ce CV sa mai falsifice?

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Da cine a zis ca le falsifica? Eu am zis ca ei joaca la naționala doar sa le crească numărul de selecti la echipa naționala in CV,că ce fac,cum joacă asta nu-i prea intereseaza pe potențiali cumparatori,cam asta cred jucatori de aia avem jucatori romani la cele mai mari cluburi de fotbal din lume...

bineinteles ai dreptate @zmeura la felul cum se comporta in afara terenului e jalnic

Page 2 of 2 FirstFirst 12