Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Romania - Olanda 16 oct 2012

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Romania - Olanda 16 oct 2012

Este scandalos ca in ziua de azi atit de putin interes exista pe acest forum.
    Am tot asteptat sa vad cine are initiativa, dar in afara de zappa, care a mai intrebat cit de cit, nimeni nu misca pe plan sportiv.

Si este mare pacat, pentru ca in aceasta seara se va marca inceputul unei echipe fantastice a Romaniei, eu vreau sa fiu primul care anticipeaza, nu am nevoie de rezultate care sa confirme, am vazut jocul echipei nationale si am inteles ca, cu acest joc egalam chiar pe Spania.
    Nu si la performante, dar pase in viteza, demarcari rapide, accelerari cum fac ai nostri rar am vazut.

Asa ca, daca cineva doreste sa ia un premiu, poate miza pe victoria Romaniei, iar la scor exac, poate sa ia 2-0.

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    5 Post(s)

"Cu o floare nu se face primavara..."

f11

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

cu un antrenor barbugiu nu o sa ai performanta. au 3 meciuri bune, nu inseamna ca avem o echipa de valuare; sa vedem sfarsitul campaniei de calificare , si mai ales meciurile cu echipele mici, ca sa ne amintim , Romania a pierdut calificari pt ca au pierdut puncte cu echipele mici.
    hai sa vedem ce o sa fie

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu zic ca Romania o ia cu cel putin 2 goluri (din pacate).

Standard RSP member adrycom's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Min53 Romania -Olanda ...1-3 (dif de 2 goluri )

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Am primit un telefon (de jucarie,e adevarat) si cica e blat.Pariaza Piti pe olandeji ca sa isi scoata parleala de la barbut.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Praf rau de tot arbitru
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

pana la urma era normal sa pierdem cu olanda ei sant pe locu 6 noi pe 46, sa ne vedem lungu nasului. important e sa castigam meciurile cu echipele mici de teapa noastra
    Asa santem noi, ne dam rotunzi inainte de meci si ne victimizam cand pierdem , cu olanda trebuia o minune sa castigam, la ce lot avem.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Lasa locul in clasament, ca nu conteaza pe teren.
    Daca bara lui Torje era gol, daca Grozav marca, aveam noi 2-0.
    Asa, un olandez ratacit, era singurul in zona aia, a dat cu capul spre poarta.
    S-a nimerit atit de perfect, incit Tamas care a si sarit n-a mai ajuns-o.

Apoi, arbitrul, pui tu arbitrul cel mai bun din lume la Turcia - Romania, meci intre doua echipe mediocre si la un meci intre o echipa buna si una mediocra pui un necunoscut ?
    Asa face Uefa si FIFA, cind vor sa fure cu arbitrul, baga un anonim...

Per ansamblu, eu tot vad substanta, exista potential, Nationala asta daca ar avea 5-6 meciuri amicale cu Brazilia, Spania, Argentina, ar deveni cea mai tare din Europa.
    Acum nu ne ramine decit sa jucam la fel, sa ii batem pe unguri si pe celelalte echipe si la olandezi, sa le luam si noi 3 puncte.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci pana la urma ai nostrii au fost mai buni decat "olandejii" dar nu s-au aliniat astrele si ne-a furat arbitrul.
    Chiar nu are importanta ca Olanda are jucatori cu 5 clase peste ai nostrii?E cam si cum ar juca o echipa din divizia A cu una din divizia C.Turcia si Ungaria sunt de noi,nu Olanda.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by gabrield
    ... Asa ca, daca cineva doreste sa ia un premiu, poate miza pe victoria Romaniei, iar la scor exact, poate sa ia 2-0.
    Quote Originally Posted by delta2k2
    Eu zic ca Romania o ia cu cel putin 2 goluri (din pacate).
    Restul e ... cancan

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai sa ne bucuram ca ai ghicit ca pierdem.
    Halal mentalitate.

Eu sint trist, am crezut ca vom cistiga, dar am pierdut.
    Tu, sa fii bucuros in continuare la infringeri, poate n-o sa ai satisfactii cum am avut eu de-a lungul timpului, la fiecare victorie.
    Tu probabil in momentele alea esti trist.

Restul nu conteaza.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Eu zic ca unii dintre noi gandesc la rece si nu se aventureaza emotional in abisul unei echipe care inca nu sa maturizat....si nici nu se va maturiza !

Mentioned
    0 Post(s)

gabrield , din nou citeşti printre randuri. Nu se bucură nimeni, am scris acolo , "din păcate".

Cat despre mentalitatea de care vorbeşti, eu zic să te trezeşti. Ultimele tale "previziuni" au fost varză. Probabil realitatea ta e diferită de a celorlalţi. Cum naiba poţi crede că actuala echipă a Romaniei ar putea invinge cu două goluri echipa Olandei ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ultimele mele previziuni au fost Turcia - Romania si eram singurul care sustineam ca vom obtine victoria, spre deosebire de restul care puneau maxim x la meciul respectiv si Romania - Olanda, meci in care credeam ca vom obtine victoria.
    Nu a fost asa, datorita sansei olandezilor, daca era 2-0 pentru noi, fii sigur ca atit raminea.
    La inchis jocul, Piturca e expert.

Asa, ce am facut ?
    Am atacat, cum vrea presa si naivii si am luat 4, cind puteam sa pierdem cu 1-2

Eu ma lupt cu mentalitatile, care nu vor sa vada schimbarea in bine a Nationalei.
    Nu ma iau dupa rezultate, pentru mine, un jucator care costa 20 milioane nu e mai bun ca unul care costa 2 milioane, ci doar forma in momentul respectiv.

Asa si cu meciul asta. Ce daca Olanda e pe 6 si noi pe 46 ? Cum au ajuns aia pe 6 ?
    Au jucat numai cu echipe slabe, pentru ca au fost capi de serie, lucru ce noi l-am pierdut din cauze bine stiute (Razvan Lucescu),

Page 1 of 2 12 LastLast