Nu am gasit asa ceva la setari
Am scanare AUTO si MANUAL iar acolo am all Services sau Free services
Ia pentru scanarea manuala por sa pun frecventa si tot asa sa aleg intre ALL si FREE services
Nu am gasit asa ceva la setari
Am scanare AUTO si MANUAL iar acolo am all Services sau Free services
Ia pentru scanarea manuala por sa pun frecventa si tot asa sa aleg intre ALL si FREE services
Nu fura Guvernul uraste competitia
Amiko Alien2 Triple Plus
Am gasit manualul tembelizorului, nu are NIT/network scan.
In acest caz, trebuie sa scanezi fiecare frecventa.
Unde gasesc o lista cu frecventele pentru Bucuresti?
Nu fura Guvernul uraste competitia
Amiko Alien2 Triple Plus
ai citit primul post?
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:20 ----------
uite ce am gasit in manual: "„Căutare rapidă” : canalele sunt depistate in conformitate cu informaţiile operatorului prin
cablu din semnalul difuzat."- seamana cu nit.
si daca nu merge: "rapida”, atunci :„Căutare completă” : Toate canalele
disponibile sunt depistate şi memorate. Această
procedură poate dura ceva timp.
Această opţiune este recomandată atunci cand
„Căutare rapidă” nu este suportată de furnizorul
dvs. de servicii prin cablu"
HH/1m
Salut, da-i „Căutare completă” si gaseste toate programele...cu toate ca dureaza mai mult scanarea,dar cel putin esti sigur ca a gasit tot .
Aici ar trebui sa scaneze cu nit.Press to select "Quick Scan" or "Full scan", then press
Quick Scan: channels are tuned according to the cable operator information within the broadcast signal. This option is recommended for fast tuning when supported by your cable operator. If the "Quick Scan" does not tune, please use the "Full Scan" method below.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Pai daca el spune ca TV-ul lui nu are NIT in meniu, nu trebuie sa caute Intr-un fel programele...?
Eu la al meu LG asa procedez dau "Full scan",si sunt sigur ca nu scapa nimic...cu toate ca am si NIT in meniu.