Tunerele din tv au aceasta functie ?
nit> Network Information Table
daca scanezi unii transponderi/frecvente cu NIT activat, iti vor trimite catre receptor/tuner informatii despre frecventele pe care le foloseste aceea companie (in cazul nostru rcs).
HH/1m
Tunerele din tv au aceasta functie ?
Nu fura Guvernul uraste competitia
Amiko Alien2 Triple Plus
la mine, la un LG, are.
HH/1m
Au majoritatea televizoarelor, optiunea de Network Scan.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Nu am gasit asa ceva la setari
Am scanare AUTO si MANUAL iar acolo am all Services sau Free services
Ia pentru scanarea manuala por sa pun frecventa si tot asa sa aleg intre ALL si FREE services
Amiko Alien2 Triple Plus
Am gasit manualul tembelizorului, nu are NIT/network scan.
In acest caz, trebuie sa scanezi fiecare frecventa.
Unde gasesc o lista cu frecventele pentru Bucuresti?
Amiko Alien2 Triple Plus
ai citit primul post?
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:20 ----------
uite ce am gasit in manual: "„Căutare rapidă” : canalele sunt depistate in conformitate cu informaţiile operatorului prin
cablu din semnalul difuzat."- seamana cu nit.
si daca nu merge: "rapida”, atunci :„Căutare completă” : Toate canalele
disponibile sunt depistate şi memorate. Această
procedură poate dura ceva timp.
Această opţiune este recomandată atunci cand
„Căutare rapidă” nu este suportată de furnizorul
dvs. de servicii prin cablu"
HH/1m
Salut, da-i „Căutare completă” si gaseste toate programele...cu toate ca dureaza mai mult scanarea,dar cel putin esti sigur ca a gasit tot .
Aici ar trebui sa scaneze cu nit.Press to select "Quick Scan" or "Full scan", then press
Quick Scan: channels are tuned according to the cable operator information within the broadcast signal. This option is recommended for fast tuning when supported by your cable operator. If the "Quick Scan" does not tune, please use the "Full Scan" method below.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Pai daca el spune ca TV-ul lui nu are NIT in meniu, nu trebuie sa caute Intr-un fel programele...?
Eu la al meu LG asa procedez dau "Full scan",si sunt sigur ca nu scapa nimic...cu toate ca am si NIT in meniu.
Am scanat si quick si full si pe manual ocazie cu care am constat lipsa unor posturi tv si dublarea mai multor posturi. Am facut si un upgrade de firmware si am acelas rezultat. O sa recin cu lista posturilor tv pe frecvente. Totusi e foarte ciudat ca nu gasesc une posturi ca TVR1; PRO TV HD. O alta gaselnita numaratoarea posturilor incepe de la 2, tv-ul declara ca pe 1 nu este nici un post salvat dar daca apas pe 1 imi da TVR HD, iar daca schimb canalele din tasta UP/DOWN canale sare de la 2 la ultimul post memorat (si anume un post de radio). Eu tind sa vred ca este o problema de la provider pentru ca pe celalalt tv le am pe cele lipsa ( dar nu am facut o rescanare pentru ca imi este frica sa nu faca la fel).
Amiko Alien2 Triple Plus
Ma citati si aruncati dupa mine. Unde scrie de network scan sau NIT? Ca s-ar subantelege, sau aia ar fi varianta producatorului, aia e altceva. Dupa cum vedeti, nu ii gaseste toate posturile, deci mai bine ati veni careva, care locuiti in Buc, cu o lista cu frecvente.
Simplu, nu?
Eu zic asa: dublarea posturilor am mai intalnit-o tocmai din cauza acelui "network scan": tunerul scana pe frecvente standard (conform NIT) si gasea niste posturi apoi scana full si gasea aceleasi posturi pe frecvente armonice sau imediat apropiate (din diferite motive, dar cel mai probabil, asta tine de arhitectura locala, interferente, etc).
Si faptul ca nu iti gaseste anumite posturi zic eu ca tine tot de situatia de la capul locului: posibil ca acele posturi sa fie pe o frecventa mai slaba si nu deschid tunerul, sau respectivele programe au anumite caracteristici de receptie care nu sunt pe placul tunerului tv-ului tau.
HH/1m
Am revenit cu lista de frecvente si canale ( scanate manual cu tv-ul meu FREE Services) in Bucuresti:
306: Digi Sport 1HD; National Geografic HD
314: ProTV; Realitatea Tv; Acasa Tv; Nat.Geo Wild; ProCinema; MTV, Taraf; Digi 24 Craiova; Money Ch.; Kiss FM; Radio21
322: National Tv; TVR News; Eurosport 2; Disney Ch.; Hit Music; Favorit Tv; Etno; TVH 2.0; Trinitas;
330: Film Cafe; AXN withe; Nickelodeon; Mezzo; CNN; Favorit; Etno ; TVH 2.0
338: Sport.ro HD; Acasa tv HD; Nasul Tv; Inedit Tv; CNN; Favorit
346: Digi World HD; Digi Life HD; Digi Animal HD; SW-DL ...; CNN
354: Acasa Tv Gold; Digi World; AXN; Minimax; Europa FM; 1170
362: B1; Digi 24; Nat. Geo.; Digi Life; ; Kiss tv; Europa FM; 1170
370: TVR 2; Digi Sport 3; Digi Animal; Digi 24 Oradea; Digi 24 Timisoara; Europa FM; 1170
378: Digi 24 Galati; Fishing & Hunting; RTL; SW-DL...; Radio ZU; Radio Maria; Radio Sport;
386: Boomerang; Digi 24 Brasov; BBC World; ZU tv; Radio ZU; Radio Maria; Radio Total
394: Romania TV; Duck Tv; Hora; Agro; Digi 24Cluj; Tv Neptun; National 24; Speranta Tv; RAI 1; Pro FM; Hora TV
402: AXN Black; Comedy Central; UTV HD; VH1; M2; Maghiar ATV; Fashion TV; Super RTL; CCTV News
426: 6TV; Tv City; UTV HD;
434: Eurosport HD; Eurosport HD 2; History HD; Viasat Nature HD; Travel Ch. HD
458: Kanal D HD; Digi Sport 2 HD; Antena Stars; Digi 24 Constanta; Digi 24 Iasi
466: Digi Sport 1; Travel Mix; Cartoon; Rai 3; Pro Sieben
474: Antena 1; Kanal D; Antena 3; Sport.ro; Eurosport; Euforia; DUNA; Nota; SW-DL.....
Astea ar fi unele din canalele dublate ( chiar de prea multe ori) pe langa cele lipsa
Ca si posturi lipsa ( negasite) ar fi : TVR 1; TVR HD ( care nu apare in lista dar este pe canalul 1); ProTV HD; ...........
Acum va rog daca se poate sa ma luminati si pe mine pentru ca nu inteleg ce se intampla; de ce sunt atatea posturi dublate ( tv si radio).
Cred ca singura varianta pe care nu am incercat-o ar fi sa fac un factory default la televizor. Dar si daca dupa aceasta se va manifesta la fel o sa banuiesc ca este de la ei, cu toate ca la altii nu se intampla acest fenomen.
Last edited by 72THX; 09-07-14 at 16:34.
Amiko Alien2 Triple Plus