Astazi cand ma plimbam prin parc, am vazut agatat de un cui batut in copac, un abonament la meciurile lui Dinamo. Am zis "imi bag picioarele, il iau! ... nu stii niciodata cand ai nevoie de un cui!"
Astazi cand ma plimbam prin parc, am vazut agatat de un cui batut in copac, un abonament la meciurile lui Dinamo. Am zis "imi bag picioarele, il iau! ... nu stii niciodata cand ai nevoie de un cui!"
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
zappa , o intrebare simpla : din punctul tau de vedere, arbitrajul a fost corect ?
Intreaba asta de la MM. Nu ai vazut ce reactie de taran a avut cand a fost intrebat de cele 2 cazuri posibile de penalti?
Sent via ACARS
Am vazut declaratia (a se citi delirul) lui MM. Doar ca eu astept un raspuns de la zappa
Un raspuns corect si obiectiv nu vei primi nicio data de la un suporter infocat.
Sent via ACARS
Arbitrajul a fost foarte slab dar nu se poate spune ca a fost partinitor ... ambele echipe si-au dorit arbitrii streini . Steaua are meritul sa-si fi pastrat sangele rece pana la final si cu noroc a intors rezultatul .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
loplo , eu am speranta ca voi primi un raspuns obiectiv de la zappa
stargate , "Arbitrajul a fost foarte slab ..." -> Q.E.D.
Arbitrajul a fost de räsul lumii si un copil de gradinita a vazut asta
Nu sänt Dinamovist nici Stelist dar vroiam sa vad un meci adevarat frumos
Dragomir ? ( mai dal in mäsa cu comentariile lui ) vin in valuri auzi la el , de disperati doar se citea pe fetele lor
Au fost faze de cartonas rosu , dar , ploaie de vara
Dupä cum spunea Costica , banii vorbesc
Dinamovistii au cedat era si normal cänd vezi ca ori ce ai face nu ai dreptate iar Stelisti dupä reclama ,,Niste tärani nai ce face ,,
Daca as fi fost un inflacärat Stelist dupä meciul asa mi-ar fi fost RUSINE poate unii chiar se simt
.
Ce bine se potriveste :
.
Un jucator de fotbal il intreaba pe arbitru dupa meci:
- Ce mai face cainele dvs?
- Care caine? Eu nu am nici un caine.
- Cum? Orb si umblati fara caine?
Greseli de "fluierasi" se vad si la case mai mari , sa fii vazut daca greselile erau contra Stelei ce discutii erau acum si scenarii.
S-a intamplat si gata nu mai faceti scenarii ca nu are rost , credeti ca Gigi risca acum ceva cand vrea iar in politica?
dar asta e mergem inainte si ne mai si amuzam
![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
E diferenta mare de tot intre ce joaca Steaua si ce joaca dinamo. Iar arbitrul a fost unul agreat de ambele echipe. Si e si el om. Insa sa afirmi ca arbitrul a influentat scorul mi se pare deplasat. Ce vrei? Sa te aperi 80 de min si sa castigi? Sau sa ciupesti un punct? Cand ai 2 jucatori in fata portii si pe amandoi ii incurca Chipciu ce sa mai zici? Se uita faptul ca inainte de faza asta arbitrul trebuia sa opreasca jocul deoarece un jucator al echipei Steaua era cazut. (http://www.prosport.ro/fotbal-intern...taliu-10276654) De asta ce zici? Sau a mai fost o faza la poarta Stelei: erau 2 jucatori dinamovisti si au tras unul in celalalt. Asa joc asa rezultat. Steaua nu iarta. Si sper sa nu va mai ierte inca 10 ani cel putin.
Inainte de meci i-am pronosticat unui fan dinamovist ca bate Steaua cu 3-0. Am gresit un pic.
Si inca un amanunt; valoarea unei echipe "se vede" la meciurile din cupele europene. Asa ca dinamovisti: pssssss!!!
zappa esti forte subiectiv. de ce zic asta? "Sa te aperi 80 de min si sa castigi? Sau sa ciupesti un punct? Cand ai 2 jucatori in fata portii si pe amandoi ii incurca Chipciu ce sa mai zici?"
omule, nu-i incurca chipciu ci il faulteaza pe matei atat de grosolan ca se vede si de pe luna. poate vrei sa spui ca l-a "incurcat" catalin munteanu pe scuipiciu-molusca, la penalty-ul inventat pt steaua. dar la faza cu tucudean si mate este gheata lui "scuipiciu" pe genunchiul lui fara nici o treaba cu mingea. deja nu vorbim de al doilea galben ci de rosu direct. desi dinamo nu si-a propus mult in acest meci: penalty , eliminare si un eventual gol din acest penalty, deja vorbim de o alta istorie a meciului. dar asa sunteti voi, va faceti ca ploua. eu sunt obiectiv si spun: steaua a jucat mult mai bine, dar arbitrajul a fost partinitor si a influentat clar rezultatul final. cine stie ceva fotbal si nu se uita la el cum ma uit eu la snooker stie ca nu mereu castiga echipa care a jucat mai bine si ca arbitrajul poate avea un impact enorm in rezultatul final.
![]()
Uita-te mai bine la snooker. Macar un salut de bun venit puteai sa dai pe forum si sa nu te dai dinamovist de la prima postare.
@delta2k2 - ok....dinamo a avut vreo 10 ocazii clare de gol si vreo 5 penalty-uri neacordate. Scorul trebuia sa fie 5-4 ptr. dinamo. Dar ciobanul de becali a cumparat jumatate din arbitrii din Europa, pardon din lume. Si uite asa o superechipa de fotbalisti care se incurca intre ei pe teren o sa piarda si anul asta locul care duce in Shampion lig.
"psssss" - adica nu aveti voie sa vorbiti cu asa echipa. Doar suporterii CRF-ului au voie sa vorbeasca. Si asta pentru ca anul asta si-au castigat (nu au primit) locul in Champions League, chiar daca nu vor mai castiga vreun punct.
Am dat cu boneta de pamant si anul asta!!!! HAI STEAUA!