Steaua e.... Steaua e!
Steaua e.... Steaua e!
Nu stiu,astept sa primesc un telefon.![]()
Care a votat doar o optiune??!!!!!!!!!!!!
Nu prea esti informat....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Blacbox a votat, dar a demonstrat ca isi tradeaza numele, alegind culoarea rosie, in dauna celei albastre.
Orice stelist adevarat, ar fi ales ambele culori in dialogul de vot, nu stiu ce imi spune ca blacbox e dinamovist, cu rosu.
Despre primul loc, sa asteptam pina la final, ca am mai vazut si pe Dinamo pe primul loc, multi ani in Liga 1, mai ales in tur...
La final, ce sa vezi ? ioc Dinamo pe primul loc.
Cu ocazia asta am aflat si de ce se scanda "**** Dinamo" la meciul Steaua - Copenhaga.
Este lucru stiut ca nimic nu-i trezeste pe stelisti mai mult decit numele Dinamo.
In timpul meciului, se ajunsese la o letargie din partea publicului, vecina cu somnul...
Au incercat galeriile, Hai Steaua. lupta Steaua, nimic.
Ei, cind au inceput cu **** Dinamo, toti au sarit ca din somn si la unison si-au unit vocile, facindu-i pe danezi sa exclame : ce public galagios...
PS
Lipseste optiunea : cine da cei mai multi jucatori la Nationala ?
Last edited by gabrield; 05-10-12 at 17:55.
daca te uiti cu ambii ochi ai sa constati altceva...ori ai inversat culorile la monitorBlacbox a votat, dar a demonstrat ca isi tradeaza numele, alegind culoarea rosie...![]()
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Asa este, am ceva probleme cu culorile...
Dar tu ai o problema cu perceptia, el a votat "Steaua", nu culoarea albastra...
Si, considerind ca macar unul dintre cititori intelege ideea, paralela mea era intre "blacbox" si culoarea aleasa, orice culoare ar fi ales, e alta decit negru, cum are el in nick.
Deci, revenim la perceptie, nu ce culoare alege era problema ci faptul ca trebuia sa astepte sa apara culoarea neagra...
PS
horatyu,
De la ce vine numele "daltonism" ?
Ca eu vorbeam de albastru si rosu aici... ce legatura are asta cu daltonism ?
Astazi cand ma plimbam prin parc, am vazut agatat de un cui batut in copac, un abonament la meciurile lui Dinamo. Am zis "imi bag picioarele, il iau! ... nu stii niciodata cand ai nevoie de un cui!"
"SGU Stargate Universe"
zappa , o intrebare simpla : din punctul tau de vedere, arbitrajul a fost corect ?
da a fost
si cu ce te ajuta asta?
se schimba cumva scorul?
pana nu o sa bage proba video o sa mai fie chestii de acestea si ne tocam nervi aiurea
la Rugby este de mult proba video , la fotbal nu se baga pentru ca cei de la Fifa - uefa nu mai pot truca meciurile cum vor interesele lor
sunt interese financiare mari uneori ===>publicitate, tv, fani
cunosti probabil "aranjamentul" cand steaua a jucat cu rapid pentru a se califica in semifinala cupei UEFA, pentru ca daca era finala intre steaua si rapid ce castig financiar aveau ei daca jucau 2 echipe din Romania
Last edited by horatyu; 07-11-12 at 13:36.
"SGU Stargate Universe"
Intreaba asta de la MM. Nu ai vazut ce reactie de taran a avut cand a fost intrebat de cele 2 cazuri posibile de penalti?
Sent via ACARS
Am vazut declaratia (a se citi delirul) lui MM. Doar ca eu astept un raspuns de la zappa