Buna seara,

Am de aproape 2 ani un dm800 hd clona si pana acuma nu am avut probleme, a mers impecabil.. am avut antena cu un singur lnb pe thor, dar de cand am trecut la antena cu 4 lnb (0,8 W, 4,8 E 13 E 19,2 E) a inceput problema ( clona se restarteaza in momentul cand conectez cablul de la antena la tunner si nu pot sa imi dau seama de ce )

Initial am schimbat tunner-ul de la 401 am trecut la 801, am crezut ca s-a defectat, apoi am schimbat diseq-ul, am cumparat un EMP - Centauri am crezut ca e de la diseq-ul vechi un EDISIONI; de imagini si de rescris flash nu mai vorbesc, am incercat mai tot ce e omeneste posibil.

Am incercat la tunner configuration si cu diseq/c 1.1 / 1.2 ( advanced mod) si normal am incercat sa elimin pe rand, sa setez la tunner configuraton decat 2 sateliti, dar tot nimica.

Ce ma sfatuiti sa mai incerc ca m-a disperat nu stiu ce sa ii mai fac.

Posibile cauze - astept parerile voastre
-Sa nu dea conserva destula tensiune la tunner sa poata alimenta 4 lnb-uri.
-Sa fie vreun condensator busit - m-am uitat si nu pare niciunul cu capul umflat.
-procesor busit - dar nu cred ca conserva booteaza si merge fara probleme atata timp cat nu conectez cablul de la antena.

MULTUMESC MULT!

Va raman dator pentru orice sfat! 2,3 zile de teste si apoi de la etajul 9 zboara ) fix in Iuliu Maniu in Bulevard!