Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: dreambox 800 hd clona... ajutor .... problema nemaiintalnita

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor RoLionKing's Avatar
    Bucuresti - De origine oltean, acum pierdut prin capitala !
    Mentioned
    0 Post(s)

Question dreambox 800 hd clona... ajutor .... problema nemaiintalnita

Buna seara,

Am de aproape 2 ani un dm800 hd clona si pana acuma nu am avut probleme, a mers impecabil.. am avut antena cu un singur lnb pe thor, dar de cand am trecut la antena cu 4 lnb (0,8 W, 4,8 E 13 E 19,2 E) a inceput problema ( clona se restarteaza in momentul cand conectez cablul de la antena la tunner si nu pot sa imi dau seama de ce )

Initial am schimbat tunner-ul de la 401 am trecut la 801, am crezut ca s-a defectat, apoi am schimbat diseq-ul, am cumparat un EMP - Centauri am crezut ca e de la diseq-ul vechi un EDISIONI; de imagini si de rescris flash nu mai vorbesc, am incercat mai tot ce e omeneste posibil.

Am incercat la tunner configuration si cu diseq/c 1.1 / 1.2 ( advanced mod) si normal am incercat sa elimin pe rand, sa setez la tunner configuraton decat 2 sateliti, dar tot nimica.

Ce ma sfatuiti sa mai incerc ca m-a disperat nu stiu ce sa ii mai fac.

Posibile cauze - astept parerile voastre
    -Sa nu dea conserva destula tensiune la tunner sa poata alimenta 4 lnb-uri.
    -Sa fie vreun condensator busit - m-am uitat si nu pare niciunul cu capul umflat.
    -procesor busit - dar nu cred ca conserva booteaza si merge fara probleme atata timp cat nu conectez cablul de la antena.

MULTUMESC MULT!

Va raman dator pentru orice sfat! 2,3 zile de teste si apoi de la etajul 9 zboara ) fix in Iuliu Maniu in Bulevard!

Standard RSP member condei's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Verifica cablu care duce la Disecq posibil sa fie in scurt,daca revii la o singura antena cu un LNB se mai restarteaza rec-ul?

Antena prime 1,80Al srt v50;1,50Al;Vu+solo;Vu+solo2;dreambox 500s x2+alte conserve

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Incearca si cu un alt alimentator.

Member Visitor RoLionKing's Avatar
    Bucuresti - De origine oltean, acum pierdut prin capitala !
    Mentioned
    0 Post(s)

Zmeura esti cel mai tare !!!!! Era ultimul lucru la care ma gandeam, am fost cu sursa la un electrician sa o verifice si ce sa vezi unui condensator i se urcase curentul la cap )) avea capul umflat de curent si de acolo toate problemele mele. Nu imi vine sa cred ca o banala sursa m-a innebunt de cap 2 saptamani. Urma sa schimb LNB-urile si cablul, iar apoi conserva ca nu mai suportam. M-ai salvat de multa munca, nervi si timp pierdut.

Te cinstesc oricand cu o bere si o pizza, Zmeura )) esti omul zilei !

Toata stima si multumesc de ajutor!
    Last edited by delta2k2; 06-10-12 at 01:35. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca se repeta sa faca figuri sunrsa, inseamna ca ai si o dioda defecta acolo.

Standard RSP member messi's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

buna, la mine clona imi face figuri la conectare, ma dispera. am fost cu ea la un electronist si mi-a schimbat un condensator umflat. degeaba, tot nu vrea sa stea conectata la net.
    se conecteaza 2-3 min apoi se deconecteaza iar se conecteaza iar se deconecteaza. deja nu o mai suport. se poate regla in vreun fel sau e buna ca piese de schimb ?

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

E noua sau ti-a mers pana acum?
    Esti sigur ca nu e router-ul de vina? Mie mi-a scos peri albi un router Dlink dir615, mai tarziu si un dir600 incercand sa leg conservele la net, sa deschid porturi si ruleze stabil. (si pana la urma nu am reusit cu niciunul, am renuntat la Dlink). Dar tot cam asa faceau, mergeau 5 minute-1 ora, si chiar dupa restart router si receptor nu se "vedeau"

Ce instalatie ai si cand nu merge netul?

Standard RSP member messi's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

ceau, aparatul nu e nou. il utilizez de aprox 2 ani dar nu mi-a mai facut figura asta. prima data am crezut si eu ca e router-ul, lam schimbat dar aceiasi figura. cu acelasi router care am crezut ca e defect imi merge fara probleme un dm500s. net am non-stop, un router normal care il da compania de telef. e o chinazarie marca zyxel

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa nu fie distanta lunga intre router si box! Poti verifica si tu daca sursa boxului este in regula si nu ai cumva vreun condensator umflat, poate sa-ti faca si routerul asa ceva.
    Sunt doar niste idei!