6

Dislikes:
0
-
Member
Visitor
Recomandare imagine dreambox dm 800 hd pvr clona
Dupa cum spune si titlul asi dori sa stiu ce imagine folosesc/recomanda utilizatorii forumului.Imi cer scuze daca intrebarea pare tampita dar este primul meu dreambox si n-am mai avut de-a face cu asa ceva pana acum.
Sim201
Bootloader 82
Multumesc!
-
Old Member
-
Member
Visitor
Multumesc pentru sugestie.Mai astept si alte recomandari si in functie de ce raspunsuri primesc o sa ma hotarasc in privinta asta.
-
Testeaza mai multe si care ti se pare ok ramai la aia.
iCSV, merlin, dreamelite, blackhole, nemesis, pli, etc.
Succes.
-
Standard RSP member
#1 NewNigma2 3.3
#2 Dream Elite 3.0
-
Member
Visitor
Multumesc tuturor pentru recomandari.Ramane sa ma hotarasc intre open pli si dream elite.
-
Standard RSP member
Si pana la urma ce ai ales ca poate folosesc si eu informatia ?
Sau care stie care e cea mai buna imagine pt un incepator cu o clona ? Probabil depinde si ce fel de clona ... ?
-
eu recomand nemesis fara dubii/cu extra url ai tot ce vrei plus ca e stabila si cu o interfata prietenoasa/succes
-
Standard RSP member
cred ca ar fi util pe langa recomandari sa fie postat si un link cu imaginea respectiva.mersi.
-
Standard RSP member
newnigma2 folosesc eu dupa ce am trecut prin altele...
Daca vrei recomandari, fii sigur ca o sa primesti diferite recomandari in functie de ce are fiecare.
Daca vrei sa alegi, nu iti ramine decit sa cauti pe Google "dm800 image" si sa incerci vreo 2-3 imagini timp de 1 saptamina si pe urma alegi.
-
-
Standard RSP member
Deci , ce am inteles pana acum , mai toate merg dar sa fie patchuita pt clona .
Nu merge sa pui imagine de original .
Era o problema mai demult cu Timebomb .. nu am mai auzit nimic , deci nu se mai aplica ..
Se gaseste un tutorial pt idioti ce si cum , imagine , bootloader samd .. ? Un link ceva ...
-
pai ti-am dat /macar te-ai uitat pe siturile alea?/in sat-universe ai tot[inclusiv ptr clone,tutoriale]
-
Standard RSP member
Da sefule , m-am uitat , multumesc mult dar sunt 100 de topicuri cu diferite chestii .
Probabil am s-o iau babeste , pun pe primul .. daca nu merge pe al doilea samd ...
-
Standard RSP member
Eu zic sa n-o iei babeste ci sa te uiti la menu si sa cauti clonele, acolo ai imagini de tot felul.
Daca totusi esti baba, ia de aici :
http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=375
Dar pentru asta, prima pe care o incerci sa fie newnigma2.