Results 1 to 15 of 25

Thread: sfat achizitie imprimanta laser alb negru

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Au si laserele, mai ales cele mici, ieftine, pentru uz personal. Mie mi-au dat cip pentru inlocuire de ficare data cand am incarcat cartusul de 10k, dar nu am folosit niciunul pana acum. Doar ca se plange imprimanta de toner low, atat. Cipul costa separat 10 lei, cred.

Problema nu ar fi cipul, problema ar fi refuzul imprimantei prin softul instalat pe PC sau in imprimanta, care sa puna limitare stricta la numarul maxim de pagini tiparite.

Standard RSP member Swerige's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Cam ce numar de pagini se pot printa cu un catus normal? In jur de 1000? Si daca majoritatea tonerelor se pot reincarca la un centru dar sa nu-ti ceara un reset imprimanta sau sa te lovesti de alte probleme. Stiu dar de la imprimanta cu laser pe care o resetam si functiona.

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am de ceva timp un Canon LBP2900B (black). N?u cred ca e cu chip si merge brici.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by badeaghio View Post
    Au si laserele, mai ales cele mici, ieftine, pentru uz personal. Mie mi-au dat cip pentru inlocuire de ficare data cand am incarcat cartusul de 10k, dar nu am folosit niciunul pana acum. Doar ca se plange imprimanta de toner low, atat. Cipul costa separat 10 lei, cred.

Problema nu ar fi cipul, problema ar fi refuzul imprimantei prin softul instalat pe PC sau in imprimanta, care sa puna limitare stricta la numarul maxim de pagini tiparite.
    nu am stiut ca si astea laser au chip

mersi pentru informatie
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"