caut si eu pe cineva din bucuresti sa imi monteze antena ca eu cu satfinderul meu nu reusesc o vreau pentru digi
multumesc tuturor anticipat
nr meu este 0765xxxxxx![]()
caut si eu pe cineva din bucuresti sa imi monteze antena ca eu cu satfinderul meu nu reusesc o vreau pentru digi
multumesc tuturor anticipat
nr meu este 0765xxxxxx![]()
Last edited by Snow; 16-02-08 at 13:16. Reason: da numarul la cine vrea prin pm - risti sa ai tot felul de apeluri nedorite
Poate te ajuta putin acest program de calcul
http://www.satlex.ro/ro/azel_calc-pa...ountry_code=it
pai ia-o incetisor .. de la sud spre vest , dar nu mult ... si vezi de ce dai . stii cumva care-i sudul ? ai prins ceva pana acum ? Si
dai amplificare la satfinder pe la jumatate si mergi cu piuitoarea . vezi ce prinzi . nu ar trebui sa-ti ia prea mult, doar daca nu cumva ai parul de sustinere dereglat si cazi cumva in afara curbei .
satelitar pasional ocazional
( soundclick.com/bands/default.cfm?bandid=625472)
mooo , nu fi puturossss .... negociaza pretul si din 3=4 montari ai optiboxul![]()
inseamna ca esti pe aproape.
stringe suruburile apoi impinde de antena stinga/dreapta,apoi jos/sus cu ochii pe nivelul semnalului.apoi desfaci suruburile putin si o misti in directia in care semnalul are tendinta sa creasca.in final rotesti lnb-ul in suport pentru a mai obtine putin semnal.
berea o dai la intilnirea din austria din mai.
Cauta pe urmatorul transporder;
12687 H 27500
si urmeaza pasii spusi de Nirolf,sigur vei reusi!