Pana la urma m-am straduit in dimineata asta si am reusit ceva: nu mai merge internetul PPPoE pe router!

AM facut downgrade la o versiune din 2011, dupa care am pus prin webif ultima versiune stabila recomandata pentru modelul acesta.
Nu se conecteaza la net (RDS)

Acum... nu stiu ce sa-i fac. cand incerc sa pun firmware stock (pe care mergea ok), openwrt imi zice ca imaginea e mai mare decat spatiul disponibil. ar mai fi alternaativa tftpd64, dar nu stiu cat de sigur e.

Firmware reset am dat si inainte de update si dupa.
De completeat user si pass am completat in meniu, dar nu se conecteaza la net (nu se aprinde nici ledul de WAN).

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

REZOLVARE

Al treilea post consecutiv trebuie sa fie cu noroc, nu-i asa? Poate da cinvea din staff totusi "merge"
Dau copy-paste la ce am scris pe softpedia:

Cablul era ok.
Disclaimer: faceti asta pe propriul risc
Acum, ca sa nu explic tot ce am facut eu (un pic de nvartit in jurul cozii de fapt), uite ce cred eu ca ar trebui sa faca un user nou care cumpara o cutie 1043nd revizia 1.8 pentru a pune openWRT:
0.Faceti un factory reset
1. intrati in webif, mergeti direct la system->Firmwareupdate
2.Descarcati de aici imaginea asta (eu am ajuns la ea prin astasi dupa la asta si iarasi la asta )
3.Flash-uiti noua imagine (ma rog, e destul de veche ca build date)
4.dati un reset to factory settings (deci si un reboot)
5.descarcati de aici imaginea potrivita (aici link direct pentru 1043ND)
6.repetati pasul 1 cu noua imagine
7.Acum se aprinde ledul de WAN si va puteti da pe net pe openwrt pe 1043nd cu 1.8

Deocamdata nu am testat wireless sau altele, dar macar l-am facut sa mearga. De acum incepe distractia cu adevarat

Important: notati parola de PPPoE si descarcati fisierele inainte sa incepeti flash-uriea, asta ca sa nu stati sa conectati/deconectati firele.

Bun, deci am reusit sa pun openwrt, incerc mai tarziu sa deslusesc ițele cu instalarea de pachete.

Sunt n00b in oscam, dar incerc sa invat