Toate cartoanele sau doar pe o ţară anume ?
De o saptamana au inceput sa "cada" cartoanele de $ky cu Err ore 9995.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Toate cartoanele sau doar pe o ţară anume ?
daca o sa cada toate atunci o sa se sape sa se gaseasca o rezolvare , daca nu nu o sa se faca nimic
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Se pare ca sky it face acest lucru in fiecare an... problema cu 9995 apare doar la cei cu oscam si nu apare la newcs separe totusi ca, filtrele pe oscam nu dau roade.
..::EGAMI TEAM::..
Eu cred ca depinde de numarul de ECM-uri.
Se pare ca exista un counter de ECm / timp, si e folosit ca decalnsator de blocare a card-ului.
tocmai oscamul resteta cardu la un limit de counter, dar se pare ca nu mai lucreaza.
..::EGAMI TEAM::..
Nu de reset e vorba aici, e vorba de numarul de cereri pe unitatea de timp. Oricum toate sunt doar presupuneri.
Exact nu stie nimeni.
Last edited by zildan; 06-09-12 at 19:55.
O alta posibilitate de blocare ar fi un ECM "special" facut de un peer "otravit".
Acest ECM declanseaza blocajul.
acuma unii dintre voi,detinatori de carte sky ar trebui sa incepeti si voi un atac asupra sky,chiar daca asupra lor efectu este zero.....nu de alta dar decat sa stati cu degetu in gura asteptand ca oscam sau mai stiu eu cine sa rezolve problema
lasand la o parte varianta update satelit....dar nu trebuie neglijata ptr ca a ramas in picioare si aceasta varianta de atac,valabila ptr ce i ce folosesc cartea in serveru unde e tv ul
precum se stie atacu a venit prin retea....de unde se poate trage o concluzie,atacu a venit prin internet sau de la parteneri de share
ce propun eu de la ce i ce au carti de sky:
1.sa specificati ce provider de net aveti....ptr a se stabili daca controlu e prin provideru de net
2.undeva in privat puteti face o lista cu parteneri de share cei...i.......i.....ptr a face un cerc,precum se stie sky nu se da cu reshare mare ca sa vina atacu de nu stiu unde.....deci se pote stabili si acei parteneri
asta daca vreti sa face si voi ceva......daca nu asteptati si inventati povesti la call centeru de sky
Conform unui amic din Italia, atacul a venit prin internet, conexiunea receptor antena satelit nu era facuta.
Depinde daca avea setat sa primeasca EMM din share,atunci atacul poate fi si din "cer" chiar daca receptorul e legat doar la retea.
corect....desi tind sa cred ca mai sant si inteligenti unii....
sa nu uitam ca sant cartele ce merg bine mersi...nu au fost intoxicati niciodata
deci,acel ceva,trebuie indentificat......repet daca se doreste,exista interes si dracu mai stie ce
daca nu stati in fata unei beri....asteptati teamu oscam si ce poveste sa spuneti la call center sa reusiti sa schimbati cartela
Cartile cad fara sa aiba treaba cu EMM. Cand faci update la perioada urmatoare datelor: 1-31 septembrie, merge maxim UNA zi si e dusa!
Ori mai asteapta "ceva" de la receptor, ori e o problema a providerului.
Au cazut si abonamente si prepay.
Last edited by zildan; 08-09-12 at 01:08.
Pe albia unui fluviu, in amonte, 3 oameni care erau in pirogi...discutau despre pasarile cerului si vanatorul cel mare:
- Ciao a tutti. Sono l'unico sfigato? Ho carta 0003 dovrebbe essere un 093cd
- No amico non sei solo. Io qui 3 carte della 0003 e 093cd con err_ore 9995
- Sono migliaia di card con err_or 9995.. hanno segàto anche mè la settimana scorsa
Si se lasa seara peste orizont...si totusi undeva in departare se zari o lumina!
DownloadCome reca il titolo, questa è una versione molto, ma molto sperimentale di oscam (direi quasi fantascientifica per il numero di cazzaccozzaglie che ci ho messo dentro prendendo spunto dal kpcs/mpcs/xpcs), senza andare troppo sul tecnico "dovrebbe" gestire un po' meglio o meno peggio che dir si voglia l'ecm a livello di parsing emm (g-u-s) seguendo lo schema standard della gestione len di oscam :
-- cut --
{
tbuff[1] = 0x47; tbuff[2] = 0x08;
memcpy(tbuff+11, tbuff+13, new_len-11);
new_len -= 2;
}
ins40[4]=new_len;
-- cut --
In parole povere, tutto quello che contiene dovrebbe (con molto ausilio del dubbio) aiutare a prevenire e proteggere la card 0002-03b dall'errore in oggetto (esteso anche al 9995 relativo alle 0003-9cd)
La versione di ogre (pecco di fantasia lo ammetto, ma vedendo la webif si capisce perche' .. si c'e' non chiedetemelo 2000 volte) è una beta esclusivamente per sistemi x86-32 bit, in quanto ho gia visto che sotto E1/E2 da qualche problemuccio, quindi finche' non provo e verifico l'effettivo funzionamento anti-piallaggio sulla card o almeno un significativo miglioramento nella gestione degli emm, evito di portare avanti il progetto, lasciando la rogna della soluzione al problema ai valenti e talentuosi oscamisti-streambisti
Mi dissocio da qualsiasi responsabilita' nell'impiego e nei fini ultimi del manufatto e l'uso è totalmente a vostro rischio e pericolo, ricordandovi sempre che tutto il materiale depositato su questo forum è sviluppato esclusivamente a livello amatoriale e rigorosamente no-profit.
Nell'allegato ho inserito tutti i files necessari e sufficienti, privi di dati sensibili e completamente editabili in base alla wiki di oscam per la lettura del relativo abbonamento.
---------- Post added 11-09-12 at 00:30 ---------- Previous post was 10-09-12 at 23:39 ----------
Si totusi 'speranta' s-a intors cu fata spre cer...de unde venea lumina soarelui in puterea nopti!
Download oscam-v8-lite.mips.tar.gzCode:Special patched version of oscam (although old one but really good) For some kinds of "problem-card$" (almost italian card$) Really fast ecm's! Oscam v8 -light- for $ky Ita (919-93b-9cd) & Svizzera / Tivusat / Mediaset Premium / Srg
Download oscam-v8-lite.ppc.tar.gz
Download oscam-v8-lite.x86.tar.gz
Download oscam-v8-srg.mips.tar.gz
Download oscam-v8-srg.ppc.tar.gz
Spre final va dorim calatorie placuta printre stele...
Download oscam-v8a.mips.tar.gzCode:Oscam v8a -light- for $ky Ita (919-93b-9cd) & Svizzera / Tivusat / Mediaset Premium / Dahlia / Srg Suisse e1-ppc / e2-mipsel / x86-32bit webif incorporata con supporto pcsc / smargo / smartreader
Download oscam-v8a.ppc.tar.gz
Download oscam-v8a.x86.tar.gz
Last edited by Meridian; 11-09-12 at 01:44.