Results 1 to 15 of 29

Thread: Gol ciudat marcat in meciul Rusia U21 - Turcia U21!!!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Bun. Din ce observ eu aici se pare ca avem de-a face cu persoane care au studiat regulile din fotbal. Mie imi place spectacolul. Cum se poate interpreta un scor la un meci oficial San Marino - Germania 0 - 13? Vorbim de un meci oficial! Aici nu vorbim de umilire? Mi s-a parut mie sau antrenorul Germaniei era foarte nervos ca s-a terminat cu un scor destul de mic?! Pentru atitudinea lui nu trebuia mustrat cumva?

P.S: Daca are cineva de pe planeta albastra o carte in format .pdf cu regulile din fotbal (varianta oficiala) sa o posteze. Jur ca o iau din scoarta in scoarta. E posibil din prea multa dragoste pentru acest sport sa nu-mi mai dau seama ca am luat-o pe aratura!

P.P.S: Incepe din ce in ce mai mult sa-mi aduca pe la retina aceasta discutie cu...'imaginile si intamplarile' din celebrul serial Twin Peaks. Le-as prefera alb-negru...

Cel mai mare scos inregistrat vreodata intr-o competitie oficiala s-a intamplat in prima liga din Madagascar!

Adema - Emyrne 149 - 0 !!! (goluri cu umarul, genunchiul, calcaiul, spinarea, pieptul...)

@wambertos & gabrield - unde gasim in reguli ceva pentru echipa Adema? Un verset din coran sau papirus? Dar sa fie oficial!
    Last edited by Meridian; 11-09-12 at 19:38.