-
-
Standard RSP member
Arbitrul a gresit flagrant.
Nu trebuia acordat golul ala, exista o regula clara in fotbal, nu ai voie sa iti desconsideri adversarul.
Messi nu e circar sa faca din astea...
La fotbal e o etica, nu o au toti, dar exista.
-
Membru de onoare
Eu zic ca trebuia anulat pentru ca i-a "desconsiderat" cand i-a driblat,faza cu capul a fost doar cireasa de pe tort.Pentru asta cu capul trebuia sa primeasca rosu,ba chiar scos din fotbal pe viata.
Gabriele cat te plictisesti tu .... ceva nemaintalnit.Mai relaxeaza-te ca viata e scurta.
-
a fost greseala de portar, si mult noroc pt jucator; era ceva tare daca rata din faza aia
-
Standard RSP member
zmeura,
Rosu se da doar pentru violente, in nici un caz pentru desconsiderarea adversarului.
Uite aici un arbitru care a aplicat corect regula respectiva :
http://www.sport.ro/campionate-exter...iblinguri.html
Sa fie cunoscut pentru toata lumea, am vazut ca nici macar zmeura nu stie, in fotbal nu ai voie sa faci gesturi care denota desconsiderarea adversarului.
Inca ceva ce nu stiu multi, mai ales zmeura, pe terenul de fotbal nu ai voie sa te faci ca pui mina pe minge, cum se face prin curtea scolii, nu ai voie sa te faci ca lovesti adversarul, pentru gesturile astea iei galben.
La fel si daca executi penalty cu calciiul si multe altele care nu imi trec acum prin minte.
-
Membru de onoare
-
@gabrield - In acest caz Pele trebuia tras pe roata si Messi batut la talpi cu nuielusa in piata...

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 13:55 ----------
Ce pedeapsa trebuia sa primeasca Rivaldo la acele goluri? Mai ales la golul 3 Rivaldo trebuia legat de 4 cai....si loviti cu salbaticie sa se duca fiecare unde vrea! In poarta la Valencia era Canizares...logic trebuia sa-l plimbe prin tribunale pe bietul atacat...
Last edited by Meridian; 11-09-12 at 15:18.
-
Standard RSP member
Cand am vazut titlul pompos al threadului am crezut ca e vorba de un gol asemanator cu unu marcat de van Basten chiar Realului daca tin minte.Ala da gol chiar daca nu a fost chiar din iarba ,dar asta din primul post e o porcarie de curte scolii.Chestia cu desconsiderarea adversarului e pe bune doar ca e interpretabila dupa caz si interese .Chestia cu regulamentul m-a lasa rece atata timp cat are lipsuri cat china si zic doar ca nu prevede mare lucru cu privire la starea vremii si din cauza asta au murit jucatori fie de fulger fie de caldura prea mare-un caz recent in RO-,Dar de desconsiderare nu a murit nimeni.Goluri cu calcaiul ziceti? Pe Madjer la uitat toata lumea?,dar recentul C.E.?. Am vazut gol marcat cu curu si validat de arbitru pe buna dreptate pt ca altfel nu putea inscrie si daca nu inscria trebuia sanctionat pt noncombat.
-
Standard RSP member
zmeura,
Pentru a intimpina acele vremuri cind se umple paharul, te rog sa explici unde ai vazut tu atac voalat la mine.
Asa, cu atacuri voalate, esti in stare sa o iei in nume personal, daca spun ca ma duc in padure sa culeg zmeura...
Sa fim seriosi si sa lasam teama de atacuri, eu nu atac pe nimeni, dar tin la respectarea adevarului.
Si in cazul de fata, adevarul este ca golul ala este o desconsiderare a adversarului, lucru interzis de regulament.
Trebuia galben si gol anulat.
rotterdam, nu vorbeste nimeni de goluri cu calciiul, tu ai dreptate cu Madjer, gol superb.
Dar sa bati penalty cu calciiul, aia e desconsiderare si purtare nesportiva.
PS
Meridian,
Nu ai de ce sa te superi, nu ai nici o vina, eu am spus ce am observat, nu am spus ca un atac asupra ta.
Daca e nevoie, sint pregatit sa imi cer scuze, poate nu m-am exprimat clar, dar e sigur ca e impotriva performantei o asemenea atitudine.
In mod normal si sportiv, o echipa trebuie sa dea cite goluri poate, sa nu se opreasca, pe motiv ca nu ar fi corect, fairplay, etc.
Last edited by gabrield; 12-09-12 at 00:01.
-
Membru de onoare