Daca nu lau anulat atunci e ok. Nu vad din ce cauza sal anuleze, nu vad ca sa incalcat nici un regulament in fotbal.
@val2032 - Pentru maniera in care l-a marcat trebuie sa ia 10 ani cu executare la Doftana (fie si daca a ajuns muzeu intre timp). Trebuia sa preia mingea, sa se intoarca spre portar si abia apoi sa dea spre poarta. Domnule Caragiale...ce parere aveti? (nici nu ma mai intreb daca e in viata si are si cont pe forum).
Sa vad un paragraf cu umilirea. Nu stiu de ce am sentimentul ca sunt pe un culoar nefavorabil la capatul caruia ma asteapta drobul de sare din miorita. Personal n-as dori sa ma lupt cu morile de vant, prefer sa-i las aceasta placere lui Don Quijote de la Mancha care are mai multa experienta decat mine, un muritor cu un singur neuron si tinut in viata de o sinapsa rebela...
Last edited by Meridian; 11-09-12 at 20:19.
Daca nu lau anulat atunci e ok. Nu vad din ce cauza sal anuleze, nu vad ca sa incalcat nici un regulament in fotbal.
Oare cit o fi platit Dinamo sa nu fie "desconsiderata" de Barcelona ?![]()
Nu era vorba de anulare ci cel mult un cartonas galben.
Discutia a devenit tipic romaneasca, adica primitiva (@Meridian).
Exemplu ala cu 13-0 iara e de panarama.
Ce are una cu alta?
Adica daca un boxer slab intra in ring cu unul bun, are pretentii sa nu il sparga la fata ca plinge maica-sa ?
Succese va doresc.
@wambertos - Multumesc pentru complimente. Nu ai dat citire niciunui regulament prin care acel jucator de la Rusia U21 trebuia sanctionat. Ceea ce faci e sa dai cu piatra. Inteleg ca prin primitivism te referi ca locuim in destinatii geografice diferite (nu stiam ca dramul de cultura tine de locatie)? Tu care iubesti cu pasiune regulamentele din sport, nu ai senzatia ca la randul tau in viata reala esti superficial doar pentru ca nu sunt de acord cu tine? Vino cu acel regulament pe care se pare ca acel arbitrul nu-l cunostea. Altfel tot ce spui sunt simple cuvinte puse la intamplare...
P.S: Tu ai dori ca un jucator de la talia lui Ronaldo, Messi, Rivaldo trebuia sa se urce in trasura pana la poarta adversarilor?
Pentru Meridian :
Regulamentul oficial il ai aici :
http://www.fifa.com/worldfootball/la...ame/index.html
sau varianta pdf :
http://www.fifa.com/mm/document/affe...ame_2012_e.pdf
O versiune updatata in limba romana aici :
http://football.3x.ro/
Trebuie spus ca romanii au obiceiul sa deformeze continutul prin traduceri inexacte, asa ca e bine sa va bazati direct pe sursa de la FIFA.
Meridian, mentalitatea pe care o afisezi, am observat-o si in alte locuri, exista o asa zisa mentalitate de fair play, dar gresita.
Am observat cum se aduna 3 echipe la fotbal, dar se insista pentru a juca toti deodata, am vazut ca o echipa daca ii bate pe altii este imediat desfiintata si impartiti jucatorii pentru a egala fortele, gresit in opinia mea, ideal este ca cei slabi sa se lupte sa ii invinga pe aia.
Desigur, nu cautati extremele, se stie la ce ma refer.
In concluzie, indiferent ce ar spune majoritatea, care de cele mai multe ori nu gindeste, asteapta presa, ori alte pareri, dupa cum bate vintul, eu va spun :
nu ai voie sa desconsideri adversarul, prin atitudine.
Daca le dai goluri multe, nu e desconsiderare, daca nu le dai, desi poti, atunci e problema.
'Meridian, mentalitatea pe care o afisezi, am observat-o si in alte locuri, exista o asa zisa mentalitate de fair play, dar gresita'
Deja e prea mult. E pentru ultima oara cand mai intru in dialog cu cineva pe aici. Am sa stau cuminte pe viitor. Se pare ca marea problema e cu romanii. Eu sunt roman. Doriti sa-mi sterg contul?
Stai linistit @gabita asa e el ai place adrenalina !
Last edited by sorin8m; 11-09-12 at 21:44. Reason: Regula 12 din regulament
Dintr-o extrema intr-alata!!
Stai aici ca nu vrea nimeni sa te indeparteze.
De ce te simti atacat personal? E vorba de pareri diferite.
Ataci numai sub centura si te miri cind ti se raspunde la fel.
Acuma te legi de geografia mea...alt atac.
Ce sens are?
Nu reusesc sa gasesc regulamentul unde se vorbeste despre problema asta.
Poate golul ala dat cu capul la firul ierbii e valid si comportamentul nu se sanctioneaza, dar exista
cazuri cind se sanctioneaza fapte de genul inscrierii golului cu curul,
considerind ca e de ajuns sa-ti rapui adversarul cu piciorul daca balonul e la firul ierbii.
Va rog sa vorbiti cu cultura si fara certuri, vorbiti conform topicului.
Daca nu sunteti in stare se va inchide topicul
Lasa-l frate,se plictiseste si el si atunci mai face pe troll-ul pe aici.In timp ce noi ne distram pe seama modului in care a dat acel jucator golul ,el s-a trezit (din nou) sa inventeze contre pe baza unor reguli inexistente.Mai suporta un pic ca i se tot aduna, el crede ca atacurile astea voalate nu se "contorizeaza", dar se cam umple paharul.![]()
Cand am vazut titlul pompos al threadului am crezut ca e vorba de un gol asemanator cu unu marcat de van Basten chiar Realului daca tin minte.Ala da gol chiar daca nu a fost chiar din iarba ,dar asta din primul post e o porcarie de curte scolii.Chestia cu desconsiderarea adversarului e pe bune doar ca e interpretabila dupa caz si interese .Chestia cu regulamentul m-a lasa rece atata timp cat are lipsuri cat china si zic doar ca nu prevede mare lucru cu privire la starea vremii si din cauza asta au murit jucatori fie de fulger fie de caldura prea mare-un caz recent in RO-,Dar de desconsiderare nu a murit nimeni.Goluri cu calcaiul ziceti? Pe Madjer la uitat toata lumea?,dar recentul C.E.?. Am vazut gol marcat cu curu si validat de arbitru pe buna dreptate pt ca altfel nu putea inscrie si daca nu inscria trebuia sanctionat pt noncombat.
zmeura,
Pentru a intimpina acele vremuri cind se umple paharul, te rog sa explici unde ai vazut tu atac voalat la mine.
Asa, cu atacuri voalate, esti in stare sa o iei in nume personal, daca spun ca ma duc in padure sa culeg zmeura...
Sa fim seriosi si sa lasam teama de atacuri, eu nu atac pe nimeni, dar tin la respectarea adevarului.
Si in cazul de fata, adevarul este ca golul ala este o desconsiderare a adversarului, lucru interzis de regulament.
Trebuia galben si gol anulat.
rotterdam, nu vorbeste nimeni de goluri cu calciiul, tu ai dreptate cu Madjer, gol superb.
Dar sa bati penalty cu calciiul, aia e desconsiderare si purtare nesportiva.
PS
Meridian,
Nu ai de ce sa te superi, nu ai nici o vina, eu am spus ce am observat, nu am spus ca un atac asupra ta.
Daca e nevoie, sint pregatit sa imi cer scuze, poate nu m-am exprimat clar, dar e sigur ca e impotriva performantei o asemenea atitudine.
In mod normal si sportiv, o echipa trebuie sa dea cite goluri poate, sa nu se opreasca, pe motiv ca nu ar fi corect, fairplay, etc.
Last edited by gabrield; 12-09-12 at 00:01.
Nu mai bruia fara rost.