-
Oferta " Fidel 10 " FocusSat !
Oferta nu este "noua" este veche si consta in 27 de lunii pe care trebuie sa le ai active pe abonament de la activarea contractului, pentru a primi in custodie al doilea receptor SD sau unul HD(acesta se cumpara), la activarea serviciului trebuie sa incarci cu " ab Total 3 lunii 150 lei sau pt 6 lunii cu ab Familia, totul pe un singur abonament, partea nasoala este ca firma de instalare iti percepe 120 de lei chiar daca echipamentul este deja instalat ! Acesta este si motivul care ma nemultumeste !
Daca are cineva o modalitate mai ortodoxa , fara perceperea taxei de 120 lei astept PM !
-
Standard RSP member
Nu ai alta modalitate mai ortodoxa, deci daca vrei al 2-lea va trebui sa platesti si acea instalare.
Mai nou pentru OF 10 se cer 20 luni nu 28.
-
Pentru 120 de lei o sa le dau niste ustensile ( casma, lopata, un sac de ciment, nisip) sa imi instaleze un pilon pe care sa imi monteze antena !
-
Standard RSP member
He, he...in cazul asta dublezi suma deoarece materialele te mai costa pe atat. Din punctul tau de vedere e mult 120 lei, dar gandeste-te ca pentru acei 120 lei firma respectiva se poate duce si la 200 Km(dus-intors). In banii aia intra toate cheltuielile: combustibil, salarii, impozite, etc.
-
Ca sa te lamuresc ca sa nu mai interpretezi ca am ceva cu firma de instalari : echipamentul este instalat , antena, cablaraie , tot, tot, firma este la 5 km de mine si le,am propus sa trec eu pe la ei sa iau echipamentul, receptorul si smartcardul,ei au zis ca si asa tot se percepe taxa de instalare, pentru ce?
-
Standard RSP member
Pentru că firma de instalări trebuie să-şi asume responsabilitatea faţă de FocusSat că echipamentul este corect instalat (asta ca să nu suni tu la Focus şi să faci clasica afirmaţie: "Nu merge !"). Instalatorul semnează iar dacă ulterior apare o problemă este bun de plată.
Ce trebuie să şti legat de al doilea receiver (lucru ce l-am aflat şi eu tarziu) este că atunci cand incarci un pachet pe al doi-lea receiver se va activa după maxim 12 ore (adică nu aproape instant ca la primul).
-
eu am oferta 10 de vreo 3 ani ... atunci plateam doar instalarea si am avut 1 luna focus total gratis pe al doilea receptor (faptu ca l-am dus la parinti pe urma e partea a doua
) - dar in aia 120 de lei intra instalarea ,cablu, mufele , manopera echipei si LNB-ul twin (cu doua iesiri)
dupa ce au terminat - au activat cartela si au facut o poza tv-lui cu seria cardului si semnalu receptionat pt. a trimite confirmare la Focus Sat
-
Standard RSP member
Ghinion. Eu cand imi doresc ceva foarte scump strang bani cateva luni.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by sorin8m; 08-08-12 at 17:18.
Reason: Regula 12