DIn ce ai postat nu prea se intelege decat ca prietenul a "primit" o linie de la cineva, iar canalele de la un anumit provider nu pot fi vizionate.Am un prieten care are un Amiko Alien SHD 8900 cu spark si o vb el cu cineva sa-i faca ceva linie de sharing si nu ii merg canalele de la digi...
Ca sa gasesti ajutor pe forum si acest ajutor sa fie conform punctului 21 din regulament , este necesar sa se precizeze unele detalii
1. Acel cineva care i-a dat linia, are ca local providerul cu pricina ? pentru ca In mod normal o linie "facuta pt mgcamd" ar trebui sa deschida orice provider la care i-a dat acces si il are "acel cineva" cu drept de reshare in serverul lui.
2. Prietenul are Oscam pe receptor ? daca da sa posteze fisierele de setare (fara IP sau alte date de identificare), poate cel care il va ajuta va pricepe mai usor unde este problema.
Si ar mai fi o precizare (pt care imi cer scuze in caz ca gandesc eu gresit) .. daca e vorba de linie data pe o pagina unde se distribuie full europa , atunci sa il lamureasca cel ce a dat linia respectiva ca se pricepe cu siguranta mai bine si in plus informatia este inclusa in tarif.