DA cica nu mai face bani
Se baga la manele , da tre sa il stränga unul mai tare de oua
Incepand cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu paraseste grupul IRIS. Oficial in locul sau va veni Toni Seicarescu.
Neoficial se vorbeste de alt inlocuitor ( http://www.timesnewroman.ro/monden/7...al-trupei-iris )
DA cica nu mai face bani
Se baga la manele , da tre sa il stränga unul mai tare de oua
e treaba lui daca se retrage din iris, a facut foarte mult pt muzica romaneasca si el chiar inseamna ceva pt muzica din romania.
acu sper ca nu renunta la iris ca sa semneze cu un fel de media pro si sa intre in pluton cu toti maneliste, ar fi bine sa-si respecte firma si sa se retraga de tot
Nu stiu ce zicea tobosarul de la iris despre Cristi pe la realitatea tv,ca a vrut sa-l dea afara nustiu pe cine si baliverne de astea,oricum Cristi Minculescu este Iris !
eu cred ca e "copt" de cancer si nu mai poate canta
abuzul de bautura nu iarta, iti poti face transplant de ficat , dar oare cat tine?
din cauza bauturii a facut si gafe mari==> fiind in Brasov la un concert a spus : "Buna seara Sibiu"
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Nu are nimic, un motiv in plus sa te simti bine; daca vreti, continuati "otevizarea" topicului, a ramas tara fara pitipoance si pitiponci cu aere de vedete si trebuie barfit cineva. Nu?
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Nu ma intereseaza viata privata a lui Cristi Minculescu. Ce a facut el ptr. muzica rock romaneasca conteaza.
una dintr-e cele mai bune melodii