Results 1 to 15 of 57

Thread: Meciuri suspecte din Liga 1

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by apoklyps3 View Post
    ce prieteni, ce dusmani?
    In ultimul timp cauti doar scandal si cearta si faci tot posibilul sa fii sanctionat si orice postare contrar ideilor tale o percepi ca pe un atac .

zappa a facut 3 postari total offtopic dintre care 2 dupa apelul unui moderator de a inceta.
    Cate postari a facut @zappa ai facut si tu ... eu consider ca inca nu ati intrecut asa de mult masura incat sa fiti sanctionati.

teoria care am expuso mai demult ca regulile nu se aplica pentru toti este demonstrata cel mai bine in acest thread
    Nu esti tu in masura sa judeci cum se aplica regulile pe acest forum iar daca nu esti multumit de cum esti tratat te poti adresa Admin.

ceaules, ma retrag din acest mediu mult mai suspect decat meciurile din liga I.
    Te-ai retras de mult timp dar cand ai timp ne mai oferi o portie de scandal .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

eu am postat strict la subiect (pana la momentul in care iar s-a demonstart,din nou, ca nu sunt acelasi reguli pentru toti) ,pe cand protejatul tau face numai offtopic. mai lasa-ma pe mine cu vrajelile tale de 2 bani. nu-mi mai spune tu mie ce tre sa fac si ce nu, ca ma confuzi. inca n-ai vazut scandal daca tu consideri ca asta e scandal.

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@apoklyps3, te rog sa te potolesti, vad ca si pe chatbox tei luat de gabrield.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Sorine,
    Eu ma conduc dupa sloganul "cel mai destept cedeaza primul".
    Pe apokalypse e suficient sa-l lasi sa transpire, fiecare pasare pe limba ei piere...

Se ia de mine peste tot, nu numai pe shoutboux, dar nu ajunge nici la nivelul iritabil.
    E adevarat, nu da bine sa il vezi pe cite unul ca e razboinic, dar eu sint paciuitor si il reduc usor la liniste...

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by gabrield View Post
    Se ia de mine peste tot...
    Pai daca esti stelist. Huo, stelistule. V-ati calificat inca o data in Europa.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu nu m-am calificat, ca nu joc la Steaua, dar ma bucur ca am ales de mic sa tin cu Steaua.

Numai satisfactii si bucurii, aproape in fiecare an.

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

satisfactii mari an de an? cand ati castigat ultima data titlul? ))) din ce stiam 9 califcari la rand in cupa uefa nu se premiaza intr-un fel, nici macar locul 2 nu se premiaza, dapoi locu 15.
    trecand la oile noastrea, ai mancat iar borsh. ca o sa conduca astra si castiga dinamo. se incadreaza perfect la zicala ta "iecare pasare pe limba ei piere..." in ideea ca borsh mai mult ca tine nu mananca nici offtopicarul-sef-protejat zappa.

sorin vezi poate ai treaba si te retin, am inteles ca iesit un manual care te invata cum sa "moderezi" cu aceeasi unitate de masura pentru toata lumea.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Paul eu cred ca Dumnezeu nu are treaba cu fotbalul pentru ca prea se minte , injura si spala bani negri in fotbal de la noi si de aiurea.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    4 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Paul eu cred ca Dumnezeu nu are treaba cu fotbalul pentru ca prea se minte , injura si spala bani negri in fotbal de la noi si de aiurea.
    Cei din fotbal nu au treaba cu Dumnezeu...dar pe cei rai poate ii loveste putin numai...
    RAPIDIST PUR SINGE

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca ar fi dupa injuraturi, Dumnezeu n-ar mai ajuta pe nimeni...

Noroc ca Dumnezeu are treburi sa salveze vieti, nu are timp de fotbal sau de alte rugaminti...

Revenind, tare as vrea sa vad o echipa de fotbal care in timpul unui meci, sa se aseze in genunchi si sa astepte victoria, rugindu-se la Dumnezeu.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Eu nu rad cu rautate. Nu ma intelege gresit. Si sunt convins ca peste cativa ani o sa vina si randul Rapidului. N-am uitat meciul ala; "give me five".