...si marmota invelea ciocolata...
...si marmota invelea ciocolata...
Poate o fi 1 Mai....sau 1Iunie...![]()
Pai asa ghicesc si eu,zic ca vor avea HD "in curand" si ghici ce?"In curand" daca e si peste 2 ani o sa ma laud ca va dau stiri in exclusivitate si voi nu apreciati asta deloc.
Bomba: in curand ProTv HD la Focus!
Bomba: in curand HBO HD la Dolce!
.....
Asa pot continua la infinit,in timp vor iesi cam toate si eu o sa ma laud ce mare ghicitor in cafea sunt.Altfel buna cafeaua asta.![]()
Nu mai fiti cärcotasi cä vine , e pe drumul cel bun
Păi... e de caţiva ani buni pe acest drum. Inclin să cred că s-a rătăcit intre timp. Poate o mai fi nevoie de incă 2-3 petarde generatoare de trafic ... să-i lumineze calea
Last edited by delta2k2; 01-03-13 at 11:55.
Pai vezi ca pot da bombe si la ce este deja?
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:01 ----------
Si in plus daca mai comentati mult ma supar si vorbesc cu Admin sa faca sectiune separata unde sa scriu asemenea bombe,exclusivitati,minunatii,etc .Nu se mai poate asa,eu ghicesc aici in cafea si voi nici macar nu apreciati,ce conteaza ca nu imi iese ,ca deja programele sunt bagate sau alte nimicuri dinastea? Era vorba de bombe,nu conteaza prostiile pe care le-am scris.![]()
da ,prin depozitele rds au aparut receptoare kaon dvbs2 dar pina nu urca ceva hd pe satelit pentru ce sa le dea la lume ?
Clar primele canale hd pe satelit vor fi canalele proprii ,sa vedem cit de repede vor face miscarea ,ca la schimbari daca e vorba sa scoata ceva din grila se misca cu viteza luminii,daca e vorba sa introduca te apuca pensia.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Traznet,luna asta HD la digi.![]()
: