Dupa cateva luni de asteptare, am primit in sfarsit receptorul HD de la Digi. Sunt impresionat de intensitatea culorilor si de profunzimea detaliilor. Fraza "Semnal slab sau lipsa semnal" din josul ecranului nu s-a vazut niciodata mai clar!![]()
Dupa cateva luni de asteptare, am primit in sfarsit receptorul HD de la Digi. Sunt impresionat de intensitatea culorilor si de profunzimea detaliilor. Fraza "Semnal slab sau lipsa semnal" din josul ecranului nu s-a vazut niciodata mai clar!![]()
Intradevar cu noile receptoare HD " semnal slab sau lipsa semnal " vor avea o calitate HD.....
Hai, sa nu fim rai, este un pas inainte pentru Hd-ul romanesc.
Pe frecventa de "proba" 11823, canalele au o calitate acceptabila.
Televizoare hd o sa isi i-a romanul. S-au ieftinit si se ieftinesc continuu.
Sanatosi sa fim, restul vin, si bune, si rele.
Se pare ca receptorul promite si are linux pe el (nu sunt sigur)... cel putin asa vad acel stick usb montat ca in linux, sda1
Scuze de offtopic
Linux pe el zici,no way!
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
Abonatilor DiGi Slovacia li s-a promis distribuirea de "cutii" HD pana la sfarsitul lui februarie (nu se specifica anul), pentru a face concurenta riduri pe frunte (asa ceva mi-a tradus Google); totusi, riduri poti face si de rashttp://www.digislovakia.sk/pages/sho...RA-SPRAVA.html
Asta inseamna ca la DiGi Romania va mai avea de asteptat HD-ul.
GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.
Posibil ca oferta comerciala sa intre cu 1 aprilie, sper sa nu fie o pacaleala, cu luna martie cei de la UPC vor urca cele doua canale TVR HD si PROTV HD.