Results 1 to 9 of 9

Thread: RCS&RDS nu mai oferă gratis posturile Discovery !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default RCS&RDS nu mai oferă gratis posturile Discovery !

RCS&RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa de cablu TV, internet fix şi TV prin satelit, a scos săptămana trecută din grila de bază programele Discovery, vizionarea acestora făcandu-se acum contra-cost.

Canalale Discovery World, Discovery TLC Romania, Discovery Science, Investigation Discovery pot fi vizionate de clienți numai dacă plătesc o taxă de 7 lei, conform operatorilor din call center. Acești au spus că operatorul nu este obligat să furnizeze aceste canale clienților, ci doar un anumit număr de canale. Astfel, abonați la televiziunea digitală de la RCS&RDS sunt privați de aceste posturi.

Cei care sună la RCS&RDS sunt intampinați de mesajul următor: „In perioada următoare RCS&RDS va reorganiza grila de programe digitale. Din acest motiv cateva posturi TV vor putea fi recepționate numai in format analogic, nu și in cel digital. In cazul in care unul dintre programele dumneavoastră preferate nu mai poate fi recepționat decat analogic puteți face trecerea la acest format utilizand telecomanda televizorului dumneavoastră. Pentru recepționarea acestui post TV in format digital puteți opta pentru pachetul superior de canale digitale”.

Pe internet a apărut și o petiție impotriva abuzului celor de la RCS&RDS, abonați din intreaga țară cerand reintroducerea canalelor Discovery.

Compania RCS&RDS este controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea. Compania nu a mai publicat date despre clienți și rezultate financiare din 2009. Atunci compania avea afaceri totale de peste 500 de milioane de euro. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 480 mil. euro, mai mare cu 15% faţă de 2010. Potrivit Ministerului Finanţelor, la 31 decembrie 2010 RCS&RDS avea datorii totale de 762 mil. euro. Compania trebuie să achite anul acesta un credit de 350 de milioane de dolari, potrivit agenţiei de rating Standard & Poor's.

Sursa http://www.capital.ro/detalii-artico...ul-170294.html

Cel care a scris articolul nu prea este la curent cu domeniul si a uitat sa precizeze ca aceste posturi au fost scoase din grila analogica si nu digitala asa cum spune el in articol, care la randul ei se va disfiinta o data cu trecerea totala la digital. Pchetul de canale Discovery erau contra cost in pachetul Extra in digital, dar de daca nu se informeaza si scrie din auzite...

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Normal le trebe bani pentru aparate HD

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Astia de la Capital cam abereaza si scriu dupa ureche de o buna bucata de timp! Asa ca dau mai rar pe la ei...

PS Cateodata am impresia ca sunt si tendentiosi.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mi se pare ca discovery (nu cel de baza) sa fie in extrapachet si nu in cel de baza.
    Asa e la toti cablisti.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai atata timp cat canalele/programele in cauza au fost si sunt contra cost , mi-se pare normal ca si rcs-ul sa actioneze astfel in aceasta situatie
    Oricum documentarele de pe aceste programe , le puteti urmari si pe celelalte programe de documentare free
    Personal imi aduc aminte ca de cand a aparut suita de Discovery , acestea nu au fost free nici macar la inceputurile lor , ca cereau niste preturi modice comparativ cu prezentul asta este altceva

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cica petitie impotriva abuzului, tare.
    muta sobolanu` de aici

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Aberatii peste aberatii, pe satelit au fost de la inceput in Extra 1 , asa o sa fie si pe digital CATV .

Standard RSP member P8M1C0's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

stirea este o aberatie, eu am si am avut mereu in pachetul maxim si acum ghici ce...posturile se deschid in pachetul maxim...nu au fost niciodata moka! a, ba da...au fost acu 2saptamani o zi sau 2
    When war is in your blood . . .

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Titlu gresit!
    Le-au oferit vreodata gratis????? Eu stiam ca e nevoie de un abonament.