ceva de genul asta?
http://www.androidtapp.com/android-o...-tv-with-hdmi/
Din intamplare am vazut azi ..la GIGA tv cred o informatie despre un adaptor hdmi ce transforma orice tv cu hdmi in SMART TV . Mini Stick-ul Google Android trebuie doar sa il conectezi la portul HDMI al televizorului
(intra direct, daca spatiul permite), sa il alimentezi, sa il conectezi la un mouse/tastatura
pe port USB si poti incepe utilizarea! Poti sa navighezi pe net, sa vezi filme, sa instalezi
jocuri si aplicatii din Google Play sau din surse externe, etc. Foarte mic, de dimensiunile
unui stick USB sau stick 3G, GV-15 iti transforma televizorul intr-un dispozitiv inteligent.
Detalii:
Procesor: Allwiner A10, Cortex A8 @1Ghz, up to 1.5Ghz
Placa video: Mali 400 MP, cu accelerator 3D
Memorie:
Memorie RAM: 512MB DDR3
Memorie interna: 4GB, suporta extensie card MicroSD
Dimensiune: 89 x 32 x 18
Greutate: 38 grame
Sistem operare: Android 4.03
Android Market: DA (Google Play)
Suport Flash Player: DA
ceva de genul asta?
http://www.androidtapp.com/android-o...-tv-with-hdmi/
e chiar asta:
click
^^^^
bafta
Interesanta jucaria.
Si mai interesant, poate rula ubuntu. E de testat cccam server sau poate oscam.
Eu as merge totusi pe Vizio Co-Star, la 99USD.
O sa vand mediaplayerul meu (wd live tv streaming gen3 ) sa iau jucaria asta .
Acelasi player il am si il asteapta aceeasi soarta![]()
Am gasit o oferta AICI ... sper sa nu se considere SPAM![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu va aruncati ca fata la maritat - Media playerele cu android nu sant prea reusite in general comparativ cu smartphonurile/tabletele cu android
Chiar si versiunile de android 2.2 instalate pe media playere cu Realtek 1186 ( dual boot ) sant mai mult ca umplutura , practic fiind destul de limitate
Pt. mai multe detalii/impresii cititi aici - sau aici
Ca doriti sa instalati alte versiuni de linux , asta este altceva
Last edited by stargate; 10-07-12 at 09:21. Reason: corectura
@mario08
Ce s-a prezentat nu este mediaplayer. Este vorba de transformarea tv in SMART TV (cu Mini PC).
se pare ca o sa avem ce pune pe un asemenea device si nu numai, developerii de la XBMC au facut publica o surpriza:
XBMC for Android
"Today we announce XBMC for Android. Not a remote, not a thin client; the real deal. No root or jailbreak required. XBMC can be launched as an application on your set-top-box, tablet, phone, or wherever else Android may be ..."
[more]
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Prodata si ce prezinta Qwess - XBMC-ul tu ce crezi pe ce functioneaza la ora actuala nu pe media playere
In fine pana la urma nu fortez pe nimeni sa nu isi cumpere asa ceva , insa sa fim realisti odata ce iti cumperi un astfel de device nu il vei folosi doar pt. receptia prg. tv fiind prea.........doar pt atat
Astfel ca automat urmatorul pas va fii incercarea de a rula/viziona pe astfel de device-uri materiale audio/video on-line sau de pe diferite suporturi de stocare ( stick usb, hdd usb ) si cum se numeste un astfel de device ?
Nu Media Player cu Android
Iti scriu din experienta propie avand un astfel de device dual boot - fw custom + android 2.2 si pe partea de android nu stiu daca il folosesc 5% din timpul de folosire cat il folosesc cu fw custom
Comandat VIZIO co-star in USA. Urmeaza sa imi ajunga in urmatoarele luni.