De la ora 18:00 intra cele doua canale DIGI World & Life, sper sa le introduca si pe satelit astazi !
De la ora 18:00 intra cele doua canale DIGI World & Life, sper sa le introduca si pe satelit astazi !
Pacat ca nu mai lanseaza si cateva de sport! Ceva de genul: Digisport 4, Digisport 5! Au multe campionate si decat sa le dea in avanpremiera mai bine le da live! Sau poate cine stie se gandeste sa cumpere si drepturile de televizare din Turcia si atunci iti mai trebuie cateva canale de sport!
Daca nu se ridica cu HD pe satelit nu au facut nimic,clientii emigreaza la focus, cum sant si eu unul dintre ei si ma gasesc foarte bine cu focus.
Prea putini migreaza la Focus pentru HD cat pentru cardul la "liber",adica noi astia de pe forumuri.Cine nu are habar dar totusi vrea HD merge la Dolce unde are si programe de sport/ro.Majoritatea celor cu pretentii de HD sunt in orase unde au cablu,asa ca interesul pentru HD pe sat e mic si de aici sperantele sa vedem asa ceva la Digi scad de la an la an.
Totusi fara HD in viitor sunt morti pe sat,deocamdata criza ii ajuta ca lumea sa se multumeasca cu sd si cat mai ieftin.
Da ,dar te obliga tehnologia pana la urma.Am vazut ca pe digi Life are caid 0b02.Oare il ia si focusul !!!
Last edited by vicu432; 01-10-12 at 19:12.
Au intrat si pe satelit in locul celor 2 TVR defuncte
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
eu cred ca este conax doar cel de la unguri!
Un zvon venit pe filiera RCS, cei de la RCS pregatesc un nou canal, tematica este asemanatoare cu cea de la Animal Planet !
Mda,eu nu le-am vazut inca nici pe celelalte.
Sunt bune, au documentare marca BBC foarte bune !
---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 06:51 ----------
Deja pe DIGI24 este un promo la noul canal DIGI Animal World !
Cel putin pe cablu RDS-RCS incepe sa semene cu un DTH adevarat prin calitatea canalelor proprii .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Intradevar pe cablu mizeaza si ei foarte mult, mai ales ca au in plan extinderea cu fibra la nivel national si cumpararea de firme CATV mai mici !
Din pacate DTH a ramas pe locul 3, dar sper ca o data cu introducerea de canale proprii sa lanseze si un pachet HD pe satelit !