eu cred ca este conax doar cel de la unguri!
eu cred ca este conax doar cel de la unguri!
Digi life are si caid 0b02 pe langa cele 2 caiduri digi
Chiar deschide din FOCUS. Cred ca e in mozaic
Last edited by lao; 01-10-12 at 19:40.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Se deschide Digi Life din card Focus :
![]()
si pe digital au intrat doar variantele sd hd inca asteptam
katy ufs91o hd + topex premium + phoenix
Posibil ca au inchiat un acord cu cei de la Focus pentru preluarea DIGI Life in pachetul lor, poate urmeaza sa introduca si DIGI World. Asa ca poate le vine mintea la cap sa faca un simulcrypt pe un transponder pentru programele HD romanesti .
Ar fi una sa preia Digisport HD focusul,ca de cind tot urca rcs-ul pe satelit canale HD,ne-am cam plictisit![]()
Mai grav era cand mi se parea ca intre Digi si UPC (care detine Focus) nu exista intelegere.Simulcript-ul trebuie sa il rezolve cu UPC,nu cu altii.E bine daca incep sa faca schimb,e un inceput.
Un zvon venit pe filiera RCS, cei de la RCS pregatesc un nou canal, tematica este asemanatoare cu cea de la Animal Planet !
Mda,eu nu le-am vazut inca nici pe celelalte.
Sunt bune, au documentare marca BBC foarte bune !
---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 06:51 ----------
Deja pe DIGI24 este un promo la noul canal DIGI Animal World !
Cel putin pe cablu RDS-RCS incepe sa semene cu un DTH adevarat prin calitatea canalelor proprii .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Intradevar pe cablu mizeaza si ei foarte mult, mai ales ca au in plan extinderea cu fibra la nivel national si cumpararea de firme CATV mai mici !
Din pacate DTH a ramas pe locul 3, dar sper ca o data cu introducerea de canale proprii sa lanseze si un pachet HD pe satelit !
RCS&RDS a depus solicitarea pentru o nouă licenţă audiovizuală la CNA pe 5 octombrie, la doar cateva zile după ce a primit aprobarea Consiliului să lanseze alte două televiziuni de documentare - DigiWorld şi DigiLife.
Potrivit documentaţiei depuse la CNA, Digi Animal World va fi un post cu tematică documentară.
Digi Animal World va difuza 100% producţii ale altor producători.
Grila de programe a Digi Animal World va cuprinde programe despre mamiferele mari şi mici, viaţa din adancuri, insecte, reptile, animale de companie etc.
Dacă va primi licenţă audiovizuală de la CNA, televiziunea Digi Animal World va fi lansată exclusiv in reţelele RCS&RDS.
Sursa: http://www.mediafax.ro/cultura-media...ziune-10195669