Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: Oferta " Fidel 10 " FocusSat !

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Oferta " Fidel 10 " FocusSat !

Oferta nu este "noua" este veche si consta in 27 de lunii pe care trebuie sa le ai active pe abonament de la activarea contractului, pentru a primi in custodie al doilea receptor SD sau unul HD(acesta se cumpara), la activarea serviciului trebuie sa incarci cu " ab Total 3 lunii 150 lei sau pt 6 lunii cu ab Familia, totul pe un singur abonament, partea nasoala este ca firma de instalare iti percepe 120 de lei chiar daca echipamentul este deja instalat ! Acesta este si motivul care ma nemultumeste !

Daca are cineva o modalitate mai ortodoxa , fara perceperea taxei de 120 lei astept PM !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ai alta modalitate mai ortodoxa, deci daca vrei al 2-lea va trebui sa platesti si acea instalare.
    Mai nou pentru OF 10 se cer 20 luni nu 28.

Mentioned
    3 Post(s)

Pentru 120 de lei o sa le dau niste ustensile ( casma, lopata, un sac de ciment, nisip) sa imi instaleze un pilon pe care sa imi monteze antena !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

He, he...in cazul asta dublezi suma deoarece materialele te mai costa pe atat. Din punctul tau de vedere e mult 120 lei, dar gandeste-te ca pentru acei 120 lei firma respectiva se poate duce si la 200 Km(dus-intors). In banii aia intra toate cheltuielile: combustibil, salarii, impozite, etc.

Mentioned
    3 Post(s)

Ca sa te lamuresc ca sa nu mai interpretezi ca am ceva cu firma de instalari : echipamentul este instalat , antena, cablaraie , tot, tot, firma este la 5 km de mine si le,am propus sa trec eu pe la ei sa iau echipamentul, receptorul si smartcardul,ei au zis ca si asa tot se percepe taxa de instalare, pentru ce?

Standard RSP member WinR's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru că firma de instalări trebuie să-şi asume responsabilitatea faţă de FocusSat că echipamentul este corect instalat (asta ca să nu suni tu la Focus şi să faci clasica afirmaţie: "Nu merge !"). Instalatorul semnează iar dacă ulterior apare o problemă este bun de plată.

Ce trebuie să şti legat de al doilea receiver (lucru ce l-am aflat şi eu tarziu) este că atunci cand incarci un pachet pe al doi-lea receiver se va activa după maxim 12 ore (adică nu aproape instant ca la primul).

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu am zis ca ai ceva cu firma de instalari, ideea e ca firma de instalari pierde la un client (la cel cu 200Km) si castiga de la cel cu 5Km. Si isi asuma responsabilitatea in cazul unui service sau a unei reclamatii... dar vad ca nu vrei sa intelegi.

Mentioned
    3 Post(s)

La prima instalare de ce a mers ca echipamentul sa fie instalat de mine pe raspunderea mea si acum nu se mai poate ?

Standard RSP member roderttam's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by WinR View Post
    Pentru că firma de instalări trebuie să-şi asume responsabilitatea faţă de FocusSat că echipamentul este corect instalat .
    Pt clientii rezolvati de ei ca altfel daca ai antena pe motor vine bau-bau si arunca motoru

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

am si eu o intrebare,
    Deci din ce am inteles doar daca dai cei 120ron pentru instalare poti primi al doilea receptor?
    nu mi se pare corect.

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am oferta 10 de vreo 3 ani ... atunci plateam doar instalarea si am avut 1 luna focus total gratis pe al doilea receptor (faptu ca l-am dus la parinti pe urma e partea a doua ) - dar in aia 120 de lei intra instalarea ,cablu, mufele , manopera echipei si LNB-ul twin (cu doua iesiri)
    dupa ce au terminat - au activat cartela si au facut o poza tv-lui cu seria cardului si semnalu receptionat pt. a trimite confirmare la Focus Sat

Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by sorin8m View Post
    am si eu o intrebare,
    Deci din ce am inteles doar daca dai cei 120ron pentru instalare poti primi al doilea receptor?
    nu mi se pare corect.
    Esti la mana echipei de instalari, daca platesti suma de 120 lei ai al doilea receptor, daca nu , nu ai al doilea receptor !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ghinion. Eu cand imi doresc ceva foarte scump strang bani cateva luni.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Last edited by sorin8m; 08-08-12 at 17:18. Reason: Regula 12

dMd
    Guest

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Esti la mana echipei de instalari,....
    .. sau daca nu vrei sa depinzi de echipa respectiva depinzi de share intern si problema s-a rezolvat partial
    Uneori "nevoia" te invata multe, inclusiv cum sa fii corect cu ofertele ....

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

In zona timis pe instalatori autorizati ii stiu. Daca e o antena fixa sa mai procep. Daca e cu motor H-H sau actuator putini stiu, dar daca ai antena frontwave nu stiu daca gasesc pe unul sa stie sa o regleze (ma refer la instalatori focus autorizati din zona timis).

Page 1 of 2 12 LastLast