Results 1 to 15 of 30

Thread: Oferta " Fidel 10 " FocusSat !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Oferta " Fidel 10 " FocusSat !

Oferta nu este "noua" este veche si consta in 27 de lunii pe care trebuie sa le ai active pe abonament de la activarea contractului, pentru a primi in custodie al doilea receptor SD sau unul HD(acesta se cumpara), la activarea serviciului trebuie sa incarci cu " ab Total 3 lunii 150 lei sau pt 6 lunii cu ab Familia, totul pe un singur abonament, partea nasoala este ca firma de instalare iti percepe 120 de lei chiar daca echipamentul este deja instalat ! Acesta este si motivul care ma nemultumeste !

Daca are cineva o modalitate mai ortodoxa , fara perceperea taxei de 120 lei astept PM !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ai alta modalitate mai ortodoxa, deci daca vrei al 2-lea va trebui sa platesti si acea instalare.
    Mai nou pentru OF 10 se cer 20 luni nu 28.

Mentioned
    3 Post(s)

Pentru 120 de lei o sa le dau niste ustensile ( casma, lopata, un sac de ciment, nisip) sa imi instaleze un pilon pe care sa imi monteze antena !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

He, he...in cazul asta dublezi suma deoarece materialele te mai costa pe atat. Din punctul tau de vedere e mult 120 lei, dar gandeste-te ca pentru acei 120 lei firma respectiva se poate duce si la 200 Km(dus-intors). In banii aia intra toate cheltuielile: combustibil, salarii, impozite, etc.

Mentioned
    3 Post(s)

Ca sa te lamuresc ca sa nu mai interpretezi ca am ceva cu firma de instalari : echipamentul este instalat , antena, cablaraie , tot, tot, firma este la 5 km de mine si le,am propus sa trec eu pe la ei sa iau echipamentul, receptorul si smartcardul,ei au zis ca si asa tot se percepe taxa de instalare, pentru ce?

Standard RSP member WinR's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru că firma de instalări trebuie să-şi asume responsabilitatea faţă de FocusSat că echipamentul este corect instalat (asta ca să nu suni tu la Focus şi să faci clasica afirmaţie: "Nu merge !"). Instalatorul semnează iar dacă ulterior apare o problemă este bun de plată.

Ce trebuie să şti legat de al doilea receiver (lucru ce l-am aflat şi eu tarziu) este că atunci cand incarci un pachet pe al doi-lea receiver se va activa după maxim 12 ore (adică nu aproape instant ca la primul).

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am oferta 10 de vreo 3 ani ... atunci plateam doar instalarea si am avut 1 luna focus total gratis pe al doilea receptor (faptu ca l-am dus la parinti pe urma e partea a doua ) - dar in aia 120 de lei intra instalarea ,cablu, mufele , manopera echipei si LNB-ul twin (cu doua iesiri)
    dupa ce au terminat - au activat cartela si au facut o poza tv-lui cu seria cardului si semnalu receptionat pt. a trimite confirmare la Focus Sat

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ghinion. Eu cand imi doresc ceva foarte scump strang bani cateva luni.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Last edited by sorin8m; 08-08-12 at 17:18. Reason: Regula 12