Cautand niste enigme pe internet, am gast fara sa vreau niste dxeri din japonia si din estul chinei, uni din ei creionand real furtuna sporadica de anul acesta.
Daca anul acesta ZONGULDAK ARSARDOGURU de la 552km sa auzit in bucurestiu nostru iubit si drag si in 2 mai sau auzit rafale de cultural pe 100,1 peste radio vacanta confirmate de un bulgar, iata ca in china sau prins CHINEZI. muuuahahahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=4m34TdeT5q0&feature=plcp
si
http://www.youtube.com/watch?v=zIixUHn-e30&feature=plcp
Receptiile fiind facute de dxerii mari chinezi cu tunere analog dalea deale taivanului ori made in china pe dreapta, dar au adus si ei aceeasi figura 600km si 700km in draci si bine.
Asta e o chestie care de 2 ani o caut, sa vad sporadic sub 800km sau peste 450km. Ma intartat istanbulul din 2008 care a venit sporadic pentru 4 min si dupa care sa deschis ruseste si pe alta parte iraneste, si a tinut-o asa in 2 craci coana propagare sporadica vreo 3 ore, auzisem atunci ca cica fusera sproadice si in 144 calumea si cu blank. ma tot framanta enigma cu distanta mica daca e adevarata sau a fost scatter tropo dala cu fluctatii lente. Dar nu, nene explicatia e concreta, pleca cu distanta mica dupa care bubuie pe distanta mare si totodata urca in frecventa spre 144 si chiar canalul 6 tv.
Domnu mitu, stai domne calm, ma gasesti acasa nu plec nicaieri din cauza ca sunt apt conditionat de munca. Ce dracu, crezi ca pot sa fac ceva din cauza transpiratilor si din cauza oboselii care de depune aiurea din cauza bolii de tiroida si rasuflului greu de la gusa? Eh se scrurge repede timpul dxului ca baietii, si cine trebuie de langa mine, au facut ceea ce planuise in 2010, chestia asta a spus bingo, sa adeverit, si plus de asta alti baieti pe alta lucrare au mai facut fiarta o alta chestie, care a mai blocat o directie. Bun, eu unul raman in 2 antene in curand si restu receptie stabila pe parabolici taica. Tu stai cu digi de gat cu netu de la digi eu imi vad de treaba mea cu hotbird, cu amos, cu turksat cu hellas cu express am, etc etc etc sa ascult ceva coerent si sa vad o emisiune.
Imi pare nespus de raau de filtre, asa este nu am dat si team ignorat pe mes ca dom jupanu manelelor mi-a dat niste liste de sinteze si un anunt de pe okazii cu niste piese varsate dupa care daca i-a scris corect cum sa le vanda a facut pe bolsevicu si a dat cu sutu dupa mine, asta ma enervat si am crezut ca si tu esti ca fitu. Bun, succes, asa este dar sincer o spun am realizat cat de cat pe unde stai dupa antena lu fitu si unde baga blank peste modulator in masina, unde practic nu mai il faceam cu semnalul dintre modulator si antena de la masina.

Reply With Quote