Results 1 to 15 of 16

Thread: 6 ani de dx pe ultima suta de metri ( cei publici )

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member zvartoshu's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Azi vorbim de geo de la videle, un mare pasionat al antenei verticale cat si foatre cunoscut om care construieste antene si monteaza antene. il gasiti pe okazii sub nick geodx. Acesta mi-a deslusit cateva chestii care nu se prea auzeau, mai intai spuse de radio vacanta pe vremea lampii ca se auzea in teleorman atza si tot el divulga ca pe antenele de uif care erau spre bucuresti vara prindeau teleormanenii antena prin cablu turceasca. Tot el spuse si divulga si puterea de voces campi de acu ceva vreme in urma cca 8-10 ani care in fiecare seara se auzea indiferent de anotimp in bucharest pi shentru. Bun
    Am fost la intalnire amnicala dupa ce am combatut si vb pe forumul cna 4 ani. Fiind ca anul acesta am decis sa incetez dx din cauza ca nu se mai merita ca mister digitalul chiar e ordinar, nu ca nu il prind, ci ca se consuma presupuneri si schimbari de sisteme in draci, adica nervi consumati degeaba, am decis sa ii spun ca pana ma retrag , si pana la retragere acesta va avea un cadou din partea mea, adica eu ca dx-er ii fac cadou lui un radio gata echipat.

Bun, acesta a mai spus muuulte cand m-am intalnit cu el, spre ex ca el e pasionat nunumai in teleorman sa faca receptie ci si in tulcea si pe litoral. Tot el spune ca antena lui preferata inca din tinereti ramane verticala si antena de minim 3 elemente sau 5 elemente. Tot el spune ca a ajutat pirati la montat piloane antene de emisie si chiar la unele restaurante de ale monta antene fm si unora antene de uif sa prinda bine bucurestiul.
    Pasiunea sa este zilnica despre info fm. fiind mare pasionat el a fost primul care a discus subiectul info fm de pe forumul cna si care are legatura cu mai multi oameni din radio.
    Adora foarte mult dxurile care le realizam si le prinde si el si ii place foarte mult sa faca mistouri celebre si glume care sa te ia usor usor pe departe .
    Din partea sa am primit cadouri numeroase nu mai putin de 6 shaorme si si mai tare 1 radio de masina care are defect procesorul ca sare TA dezactivat si 2 antene directive de 3 elemente.
    Last edited by zvartoshu; 26-07-12 at 13:02.
    receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm

Tags for this Thread