Astazi vom vorbi de Motosh Bogdan, prim ajutor la dx. In urma cu 11 ani m-am cunoscut cu el, un pasionat al petrecerilor si al creeri de amplificatoare audio, stand de foarte multe ori in micul atelier de la mine din casa sa vada cum le fac statiile colegilor de scoala. Bun in 2007 acesta a fost cel mai popular,ma adus prima oara la ratb titan, adica la locul unde am cunoscut dxurile de la sarbi greci si turci, na adus spunand, haide sa vedem si acolo ce se mai prinde. In fine acesta a fost startul de baza.
In 2008 acesta a mai propus sa mergem la oltenita, a mai propus sa mergem la calarasi in slobozia si urziceni sa facem dx, evident ca am mers in mai toate locurile spuse de el si analizate de mine.Am fost si la mare sa analizam pe acolo ce fuse, dar el nu a fost asa de stralucit de ce am prins anul respectiv.
In 2009 am reusit prima data sa fac un bine si sa merg la barlad si sa analizez dx pe o distanta de pana la 24km dintre orase.Ajunsi si la mare am luat laptop cu mine expre sa filmam delirul turcesc, a fost foarte multumit de receptiile facute. Tot cu el am ridicat prima antena de 7m inaltime in centura bucuresti si am strans oameni pe langa, tot cu el nea cunoscut pana si primarul de la comuna catelu ca veneam des pe ridicatura de pamant de la intrarea in bucuresti. Acolo am testat imbracati la 3 ace tunere de sute de euro pentru un moldovean. In fine in 2012 iam dat out ca nu mai am nimic in comun cu placerile si manifestele lui.
Din toata aceasta insiurire lui ii mai place de dxerul de la bacau sa il puna sa povesteasca sau sa il puna sa ii deseneze ce mai vrea sa scoata cand vine la bucuresti. In decursu timpului ia mai placut de energy ca face glume foatre multe si ca vorbeste de antene si dx.

Reply With Quote