FIFA nu are treaba cu meciurile din Europa. Asta e treaba UEFA. M-as bucura sa ii mai zguduie un pic, dar nu cred.
Sandu, făcut KO de FIFA! OFICIAL: Toate echipele romaneşti, inclusiv naţionala, pot fi EXCLUSE din competiţiile internaţionale!
FRF este presată de FIFA. Federaţia lui Sandu a primit in această dimineaţă o inştiinţare oficială din partea forului condus de Blatter, prin care acesta din urmă avertizează FRF in legătură cu procesele pe care Adrian Mititelu şi Universitatea Craiova le-au caştigat in instanţele civile.
Toate echipele romaneşti care evoluează in cupele europene, dar şi naţionala Romaniei, pot fi excluse din competiţiile internaţionale, dacă nu vor fi respectate şi puse in aplicare doar deciziile luate conform regulamentelor sportive de comisiile sportive şi de TAS. Altfel spus, in măsura in care Federaţia Romană de Fotbal va respecta deciziile luate de Curtea de Apel, se poate produce un adevărat cutremur in fotbalul romanesc: FIFA va tăia in carne vie.
Sursa: prosport.ro
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
FIFA nu are treaba cu meciurile din Europa. Asta e treaba UEFA. M-as bucura sa ii mai zguduie un pic, dar nu cred.
Sa-i zguduie dar sa nu sufere sportul pentru cativa oameni care au transformat liga si federatia in jucariile lor.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
"Foarte bine că Mititelu s-a dus unde s-a dus. Noi am judecat după regulile FIFA! Dacă tribunalul a decis că Mititelu are dreptate, noi trebuie să dăm in jduecată FIFA! Inseamnă că judecăm după nişte legi proaste, nu? Am pierdut pe baza legilor FIFA! Dacă se va ajunge la aşa ceva, putem fi excluşi din toate competiţiile!", recunoştea Dragomir, ieri.
daca e ceva si-o da demisia M. Sandu si Mitica Dragomir !?
Pe site-ul FIFA nu scrie nimic, prosport la care fifa se refera ?
Exact ce spuneam, intuitia mea iar a functionat.
Desigur, presa s-a scos bazma curata, desi ei au facut minciuna.
Titlul de ieri, nu mai merita mentionat, peste tot scrie clar sursa : prosport.
Titlul din presa de azi :
Incredibil: FRF a mintit in legatura cu excluderea FIFA! Iata dovada
http://www.ziare.com/mircea-sandu/pr...dovada-1178434
Pai cum mama masii, ieri era tare prosport, si azi FRF a mintit ?
titlu ar trebui modificat - Mircea Sandu s-a facut de cacao!![]()
Poate vrei sa zici ca Mircea Sandu a facut Romania de kk ... Rusine !
eu vreau sa vad o urmare concreta nu doar asa o stire
adica vreau sa plateasca M Sandu sau Dragomir
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Eu as zice sa nu mai plateasca ei nimic...
Sa ii dea afara ca pe niste masele stricate ce sint.
Dar mult mai mult mi-ar place sa elimine si fotbalul, sa nu se mai bage patronii astia in jocuri pentru cistigarea campionatului...
Sa o luam de la zero, sa punem o baza solida, bazata pe copii si juniori.
Sa se dea o lege care spune ca fiecare echipa sa aiba cel putin 3 jucatori sub 19 ani, cel putin 6 romani si sa existe si campionat de tineret la echipele din prima liga.
Circul mediatic continua ,in ziua de astazi sportul este un business![]()