Thanks Thanks:  7
Likes Likes:  16
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34

Thread: Bacalaureatul 2012, realitate ingrijoratoare? 43% promovati

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Bacalaureatul 2012, realitate ingrijoratoare? 43% promovati

Doar 57 la suta la nivelul tarii au luat bacul anul acesta
    Acestia sunt defapt " floarea inteligentei " romanesti peste 10 ani , dar cei 43 la suta... ce o sa devina?
    Posibil ca cei 43 la suta sa ne conduca?

un clip universal valabil se pare in ultimii anii

sau acelasi clip cu alte comanetarii http://www.youtube.com/watch?v=Ts_3yEsgpNs
    Last edited by horatyu; 08-07-12 at 18:17. Reason: corectura dupa aflarea rezultatelor 43%
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

imposibil sa fie 75% la nivelul tarii! de abia sunt cateva judete care au trecut de 65% la promovabilitate

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce pretenţii poţi avea de la generaţia "feisbuc" ?

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sant generatii feisbuc peste tot....nu acolo e problema
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dar unde e problema ?

Mentioned
    67 Post(s)

da si eu cred ca am fost manipulat la prima stire am editat dupa ca prima data am scris 75 la suta si-au luat bacul

cred ca au gresit aia care au dat stirea , defapt cred ca era invers ca la Radio Erevan: adica 43% au luat bacul si 57% sunt cei picati

oricum e o realitate foarte trista, de la an la an sunt tot mai putini cei care isi iau " bacul ", desi se cere tot mai putin ca sa iei macar nota 5 si media 6 per total.
    Last edited by horatyu; 08-07-12 at 18:16. Reason: corectura
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

iti mai dau un ex...si te las pe tine sa descoperi problema..in caz ca nu o sti

e o vb.......asa tata asa fiu....ca sa nu generalizez

Mentioned
    67 Post(s)

Pai Eba nu stiu cum si-a luat bacul (pentru ca este semi analfabeta), ca la facultate cred ca nu s-a pus problema sa nu treaca dintr-un an in altu, ca doar tatal era ...."managerul" Romaniei
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

ca sa incheiem subiectu cu feisbuc e de vina

cati dintre copii vostri stau pe feisbuc sau navigheaza pe net sau,sau ,sau......

sa inteleg ca copii vostrii sant inculti????

aa sa nu se pune asa...copilu meu e destept indiferent ca are cont la feisbuc

uite de aia merge bine in romania

nu ati inteles treaba cu asa tata asa fiu...ce treaba are eba si cu tatal ei?

pai ce copii de politicieni au dat bac acum sau copii din intreaga tara

Mentioned
    67 Post(s)

Copilul lui Nicolae Iorga era oligofren si fiind intrebat de catre un student cum se face ca un om asa de capabil ca el , cu o asa de mare inteligenta are un copil cu iteligenta scazuta N.Iorga a raspus:
    -"Pe el l-am facut cu alt cap"

Problema e ca sunt multi copii de care parintii nu se prea ocupa pentru ca sunt interesati sa isi castige traiul cel de toate zilele, muncind peste program, venind acasa obosit si plin de nervi si uite asa generatia de azi e generatie de sacrificiu.

Sistemul de invatamant o sa aiba performanta cand cei 3 factori o sa conlucreze in sprijinul viitorului elevului===>profesorii+ ministerul educatiei, parintii si elevi
    Last edited by horatyu; 08-07-12 at 17:32.
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

sistemu de invatamant VA MAI AVEA performanta cand prea luminatii elevi,studenti etc vor sti sau vor invata ce inseamna frica,respect atat fata de parinti cat si de institutiile statului si nu numai

in fine..........

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    ...vor sti sau vor invata ce inseamna frica,respect atat fata de parinti cat si de institutiile statului.........
    Din cele scrise imi dau seama ca este o situatie destul de ingrijaratoare. Momentele actuale isi spun pe deplin cuvantul. Este normal ca aceasta generatie sa degenereze. Viitorul nu le asigura nimic inflorit din niciun punct de vedere. Aici intervine si lipsa de colaborare dintre parinti si fi, ca sa nu mai spun de lipsa de cunostiinta a parintilor, care de altfel nu au ajuns nici la cele mai mici nivele pe care fiul de azi le demonstreaza la nivel normal. Cu toate cele, nu vad ce legatura are acest tip de constrangere. In loc de frica, respect optez pentru constiinta. Cate ore ti-ai/si-au dedicat fiilor tai/sai, asta in caz ca esti/sunteti parinte/ti cu adevarat? De unde si morala: Nu pretinde un raspuns pe care tu nu-l cunosti.

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

o parte a vinei este si al actualului ministru Abramburica... nu trebuiau desfiintate scolile profesionale - macar aveau o meserie la baza
    pana sa bage camera video la BAC Abramburica si-a asigurat sponsori pt. facultatile de stat si private... de cand cu dezastru multe asa zise Centre Universitare sunt im pragu falimentului
    nu dageaba e impotriva camerelor video - cica umilesc profesori
    http://www.ziare.com/ecaterina-andro...esorii-1167252

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

O scrisoare de protest, scrisă de un tanăr care a susţinut BAC-ul in acest an, a devenit deja virală pe Facebook. Citeşte scrisoarea de protest:

“Generaţia rataţilor! Generaţia etnobotanistilor! Generaţia idioţilor! Generaţia facebook! – aşa ne cataloghează mass media şi opinia publică din intreaga ţară in zilele acestea pe toţi care am dat Bacalaureatul – eu le spun doar atat – RUSINE! Ruşine tuturor!

Ruşine pentru că aţi ajuns să daţi vina pe o generaţie crescută de voi, arătată cu degetul acum tot de către voi! Ruşine sistemului care ne-a crescut! Ruşine modelelor care ne sunt promovate de mai bine de 20 de ani incoace! Ruşine nouă, vouă, profesorilor, elevilor, politicienilor, mass-mediei, ROMÂNIEI!

Am ajuns după 20 de ani de şpagă, de modele gen Becali, Tălmăcean şi Bianca Drăguşanu, de invăţămant prost manageriat, de legi prost făcute să profite cei puternici, de facultăţi pe pile şi pe bani din care au ieşit generaţii intregi de dascăli care ne-au educat pe noi, cei idioţi şi fraieri cei care ne aflam acum in aceeaşi oală, indiferent dacă ne-am luat sau nu BAC-ul, am ajuns la o limită!

Nu mai suportam! Refuzam sa credem că suntem o generaţie pierdută! Suntem defapt prima generaţie care va fi sacrificată cu folos, şi asta deoarece ne-am saturat de ce se intamplă in ţara asta! Totul trebuie să inceteze! Pentru asta vom ieşi in strada şi vom cere dreptate! Cerem ajutorul oamenilor corecţi, ajutorul moral de care avem nevoie pentru a progresa! Toată lumea este acum şocată de rezultatul Bacalaureatului şi implicit de invăţămantul romanesc. Ohh, dar ce surpriză! Cat de neaşteptat! Ce şoc! INCREDIBIL! SENZAŢIONAL!

Adică din aceşti copii care din `99 pană acuma li s-a schimbat programa de n`spe ori, care au intrat la liceu să dea bac din geografie şi s-au trezit in a 12-a că dau din fizica, aceşti copii care au văzut zi de zi la televizor cum este incurajată prostia şi incultura alături de băieţi cu bani făcuţi fraudulos inconjuraţi de curve semi-imbrăcate in direct la televizor, aceşti copii bătuţi de soartă că s-au născut intr-o ţară ca asta, o ţară in care e mai important ce chiloţi are Crudu decat rezultatele sportive şi intelectuale ale tarii, aceşti copii nu au devenit nişte genii eminesciene??? Serios??? Aceşti copii nu au intelect nici măcar cat Einstein??? DOAMNE! CE NERUŞINARE!! Mai nemernici etnobotanisti!!! Cum puteţi mai gunoaielor, mai loazelor să nu invăţaţi şi să intraţi fără pile şi copiat la facultăţi cand aveţi atatea modele demne de urmat??? CUM E POSIBIL O ASEMENEA DEPRAVARE? Adică mai bine staţi pe facebook si pe messenger decat sa urmăriţi modelele oferite la tv???

Adevărul e că de 20 de ani ne aşteptam sa iasă nişte flori de nufăr in locuri in care nu am aruncat nici măcar seminţe de urzica! Asta e realitatea! Va uimeşte promovabilitatea de la BAC? Dar de cea de la titularizări de ce nu ziceţi nimic? Ei nu-s loaze, etnobotanisti? E posibil sa iei 1.20 la titularizare şi sa te mai consideri profesor? E posibil sa iei diploma frauduloasa la Spiru Haret si sa educi apoi generaţii intregi? Ştiaţi ca 25% din toţi profesorii actuali au studiile făcute la Spiru Haret? Sau asta nu e important pentru voi? Ştiaţi că suntem pe penultimul loc din Europa şi la egalitate cu Congo la nivelul invăţămantului? Şi asta nu de acuma, de un an-doi ci de aproape două decenii!!! Aşadar, de ce va miraţi? De ce sunteţi indignaţi? aaaa… aveaţi impresia ca dacă le oferiţi părinţilor şi bunicilor noştrii spectacole tv ieftine şi barbare, adevărate sugative de rating, sau dacă le cumpăraţi votul şi ii minţiţi in campanii electorale infinite, noi odraslele lor o sa fim dintr-o dată altfel?

Ei bine, suntem altfel, dar nu asa cum credeţi voi! Suntem diferiţi! Suntem diferiţi prin faptul că ştim sa spunem GATA!Gata cu adevăratele gunoaie din ţara asta! Nu va mai merge! Noi avem onoare şi demnitate, nu mai suntem nişte slugi in fata voastră, iar dacă nu vom reuşi să vă schimbam, vom pleca din ţară, şi atunci sa rămaneţi voi să vă plangeţi de milă! Noi, generaţia etnobotanistilor cum ne spuneţi voi o să vă arătam ca avem mai mult curaj decat toate generaţiile voastre de comunişti la un loc! Reprezentam adevărata forţă deoarece noi suntem VIITORUL iar voi sunteţi doar nişte amăraţi care vor muri şi vor fi uitaţi de istorie! Voi aţi fost PERIOADA NEAGRĂ din istoria acestei tari şi asa veţi fi ţinuţi minte, iar noi, noi suntem PRIMII! PRIMII care se revolta impotriva voastră!”.
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Sincere felicitari acelora care au luat bacalaureatul.
    Spor la scris pe blog-uri si la criticat sistemul pentru cei ce nu au razbit examenul asta.

Page 1 of 3 123 LastLast