Results 1 to 15 of 30

Thread: antena fm cu buguri

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Oameni buni... atat @horatyu cat si @007 au presupus bine faptul ca e posibil sa fie o greseala umana mai exact o greseala la ambalare!
    Dipolul este ok insa s-au strecurat probabil si elemente de la antenele care lucreaza in banda 65-73Mhz (asa zisa banda estica/oirt), cu 3 sau 5 elemente... spun cu tarie asta deoarece si eu am primit elemente cam lungi pentru un dipol de numai 145cm (calculat insa bine pentru o ''frecventa centrala'', adica 98Mhz)
    Clar e o greseala de ambalare si probabil tot lotul este asa... eu nu am sarit insa sa fac scandal deoarece le-am dimensionat/taiat imediat pentru banda 88-108Mhz (ccir).
    Sa spui ca asa le-a facut firma/fabrica e chiar o aberatie... fabrica tot dupa o schema verificata in practica face antena, nicidecum din ochi asa cum cred unii.
    Cum e posibil ca cineva care se lauda cu o vasta experienta sa nu isi dea seama ca e o greseala de ambalare, ca in punga e posibil sa fi ajuns si elemente de la o alta antena ?

E bine totusi ca s-a vorbit despre acest aspect si se poate repara greseala... firma cu siguranta nu a facut-o cu intentie deci nu e cazul sa ii acuzam

@Necherman,
    Uite aici 93.3Mhz receptionat din Brasov... pe listele din fosta Yugoslavie apare pe aceasta frecventa un singur post si anume HRT Prvi Program din Croatia care emite de langa granita cu Serbia (din Beli Manastir, la 500 si ceva Km de Brasov). Receptie tropo ajutata probabil si de un culoar favorabil printre sau pe langa muntii Fagarasului

Last edited by rzbvro; 09-07-12 at 17:27.
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Tags for this Thread