La stresul din ziua de azi nu cred ca mai apucam 60 de ani găbiță
Deci putem folosi mobilele linistiti că au alți grija de sănătatea noastră mancarea duper sănotoasa de zi cu zi,e-uri,chimicale,ponta,base ...![]()
Dislikes: 0
La stresul din ziua de azi nu cred ca mai apucam 60 de ani găbiță
Deci putem folosi mobilele linistiti că au alți grija de sănătatea noastră mancarea duper sănotoasa de zi cu zi,e-uri,chimicale,ponta,base ...![]()
Apropos de wi-fi, ala bate cateva zeci de metri. Mobilul trebuie sa bata pana la cea mai apropiata celula ... care sigur nu e la tine in casa, deci genereaza ceva radiatie mai puternica.
Poate frecventa batailor inimii de 60-80 Hz nu e afectata in mod direct, dar impulsurile electrice care pleaca de la creier catre muschi (inclusiv muschiul inimii) pot fi afectate. Se poate dezvolta o intreaga teorie, insa cine sustine ca telefonul mobil nu influenteaza in nici un fel organismul uman e ori inconstient ori ...
The quieter you become, the more you are able to hear...
E vorba de cei 2-3 Watts pe care ii emite in aproprierea creierului,atat.Puterea semnalului scade logaritmic in functie de distanta,deci una e sa ai cei 2 W la 2-3 cm de creier si alta sa fie si la numai 10 cm,nu zic mai mult.Se poate face un calcul cu ajutorul formulelor de propragare a semnalelor electromagnetice.
Totusi dovezi clare sau studii din care sa rezulte efecte nocive nu sunt.Intotdeauna se face o comparatie cu,cuptorul cu microunde,unde e advarat ca puterea are valori de ordinul sutelor de wati,dar sa nu uitam ca reusim sa fierbem ceva in cateva secunde.Deci nu se stie daca nu cumva acei cativa wati tinuti foarte aproape de creier si pentru lungi perioade de timp,nu duc cumva in timp la unele probleme.
:
Din cite stiu eu, creierul functioneaza pe baza de chimie si impulsuri electrice (atentie, doar electrice) de ordinul a milionime de V, nu e aparat sa emita unde electromagnetice, care sa fie perturbate de mobil...
Aici ma refer la frecventa, sigur ca emisia de electricitate poate fi si o emisie electromagnetica, insa nu se pupa cu nimic dintre aparate.
Daca ar fi sa influenteze ati vedea afectate in primul rind respiratia, auzul, vazul nu imi vin in cap alte functii automate si asta imediat, nu dupa jdeee mii de ani.
Inima e un muschi care se zbate ca asa e programat in gene, nu ai cum sa-i iei asta decit daca il omori.
pt android o aplicatie folositoare tawkon
BE AWARE: tawkon subtly alerts you when exposure to radiation rises during a call, with simple instructions to minimize risk and allows you to talkon. Real-time feedback confirms that your actions were effective.
Your phone is equipped with internal measurements that offer a clue as to its radiation output. The phone companies don’t offer this info up front, so tawkon tapped into it for you, with technology that collects and analyzes data extracted from your phone, such as: network type, band-GSM, UMTS, CDMA, channel, signal strength, phone model, and more.
ANALYZE
Using patent pending technology, tawkon calculates the phone’s radiation level and hence, user exposure – SAR (a universal measure for the amount of radiation being absorbed by the user). Our technology was validated in an FCC certified RF (radio frequency) lab with state of the art equipment.
ALERT
With this information, tawkon provides you alerts and suggestions to keep your cell phone radiation exposure low and enable you to talkon.