Quote Originally Posted by horatyu View Post
...
posibil la @gabrield sa nu se puna problema pentru ca nu a citit pe google nimic despre asta
(fara suparare , dar mai glumim si noi)

faptul ca nu vedem imediat efectele asta nu inseamna ca nu exista nici o influenta

...

Treaba cu Google e valabila chiar in postul tau, dar e buna gluma cind glumim pe seama altora...

Norocul tau ca nu sint ca tine, care te superi ca ti-am spus numele cu diminutiv.
Eu tin la glume, poti sa continui.

Referitor la efecte, un om vorbeste toata viata la telefon si cind ajunge la 60 de ani, are probleme la inima, iar o anumita parte a publicului (cei interesati) spun ca e de la mobil.
Alt om nu vorbeste deloc la mobil si la 60 ani are aceleasi probleme cu inima...

Treaba cu aritmiile e neclara, inima are o frecventa de 60-80 Hz, cum poti tu sa o perturbi cu 2100 Mhz ?

E similar cu semnalul de la lnb, care nu poate fi perturbat de semnalul terestru.

In concluzie, parerea mea personala, fara sa ma laud ca am prieteni in diferite ramuri ale industriei comunicatiilor este clara :
fiecare isi poarta singur de grija.
Dar trebuie sa aiba grija sa isi invete copiii cum e corect, nu cum a auzit el la un prieten, ca de-aia ai experienta...

Ce