pai poate intra individu pe aici si zmeura i-a aratat cum se scrie corect![]()
pai poate intra individu pe aici si zmeura i-a aratat cum se scrie corect![]()
Durere! cum merge Poll-ul, graficul este parca facut de cei de la butoane, ne batem joc de noi si de generatiile viitoare.
Copii nostri si istoria ne va judeca![]()
Individul a spamat si el pe unde a apucat,eu nu am zis ca am copiat ce a scris fix de la comentariile acelea.Au si uselistii postacii lor.
Poate va faceti si voi un topic separat unde sa discutati numai despre greselile gramaticale ale altora,ca pe vremea cand s-a stabilit ca acesta e un forum tehnic si cat timp se intelege ce scrie cineva e suficient nu cred ca erati multi pe aici,altfel e deschis la vecini unde postatul fara rost e mostenire veche.
:
In esenta e adevarat, ar trebui sa facem politica pe net doar ca pur "entertainment". Partea buna a netului e ca pe el intra putini influentabili; cam toti astia care participam la discutii stim cum votam. Partea proasta a netului e ca pe el te poti certa la nesfirsit. Am sentimentul, uneori, ca dusmania fata de necunoscuti e mai apasatoare si mai de durata decit dusmania fata de persoane cunoscute.
Asta e,se stie ca deja lumea are formata opinia,deci nu vad rostul romanelor foileton de pe net.Cum am zis,sa faca fiecare ce vrea ca acum are ocazia,doar ca pana si cand afirmi asta e deviata discutia in ridicol.
Daca e sa discutam despre gramatica poate imi spune cineva ce e gresit in urmatoarele cuvintele/expresii (ontopic,totusi):
-structurle
-ieuro
-UIE
-...
:
U.Hyperion si generatia messenger
on topic
Antonescu: - Odată incheiată această criză de comunicare in plan internaţional şi intern vreau să anunţ fără echivoc că in zilele care au mai rămas in campania pentru acest referendum mă voi implica direct şi la vedere in această campanie. Voi face cu toate mijloacele mele apel la participarea cetăţenilor la referendum, la desluşirea interesului pe care acest referendum il prezintă pentru fiecare cetăţean al ţării. Toţi au dreptul de a veni sau nu la referendum, dar oamenii trebuie să ştie in ce măsură soarta lor se leagă de acest referendum. Indiferent cat de mult o să placă sau nu acest lucru actorilor politici, de comentariile care se vor face, anunţ deschis intenţia mea de a participa intens la campania pentru referendum.
http://www.rtv.net/crin-antonescu-ma...#ixzz210niN900
Acu' Crin Antonescu incalca sau nu constitutia !?ARTICOLUL 84
(1) In timpul mandatului, Preşedintele Romaniei nu poate fi membru al unui partid şi nu poate indeplini nici o altă funcţie publică sau privată.![]()
startrek1 , da`treaba cu telefonul de la STS cum e ? Ce spune constituţia ?
E bine ca suntem de acord ca prestatia curtii e cel putin penibila.
Cine a cauzat acest lucru ? Evenimentele ulterioare ne vor lamuri.
Nu vad cum cineva care nu mai are nicio functie poate sa puna presiune.
Gandeste-te doar la aceasta declaratie: "Nu e bine, d-le chestor, nu e bine".
Cred ca raspunsul e foarte clar.
E clar cand urmaresti doar antena x. Basescu l-a avansat in functie si avea convingerea ca a promovat un bun profesionist. Dar cand azi spui una iar maine spui alta ai fi vrut sa-l felicite? Gandeste-te la un meserias in care ai incredere si vrei sa iti schimbe o teava de apa. Iti spune azi ca trebuie sa cumperi nu stiu ce materiale, iar a 2a zi spune ca nu sunt bune. Cam asa e si cu domnu' chestor....."nu e bine"
Nu te sucesti dupa cum bate vantul.
E absolut penibila aceasta prestatie a curtii constitutionale.
Pana unde s-a extins cancerul basist... peste tot, practic.
CCR dorea sa plece in vacanta. Singurii care au pus presiune pe CCR este usl-ul. Nu vad cum cineva care nu mai are nicio functie poate sa puna presiune. Usl-ul s-a faultat singur, urat de tot. Penibil e un cuvant prea bland.