Page 19 of 28 FirstFirst ... 9151617181920212223 ... LastLast
Results 271 to 285 of 408

Thread: Suspendare Basescu - topic interesant

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Oare se vor strange 9 mil. de alegatori ca basescu sa fie suspendat? Sau asistam iarasi la un circ ieftin orchestrat de lolek si bolek?

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Decizia CCR care il poate SALVA pe Băsescu: preşedintele poate fi demis doar dacă la referendum se prezintă 9.150.298 de romani

Curtea Constituţională a decis astăzi că preşedintele Romaniei poate fi demis la referendumul din 29 iulie doar dacă la vot se prezintă 9 milioane de romani, adică jumătate din numărul celor inscrişi pe listele de vot. Decizia CCR poate fi interpretată ca un ajutor de ultim moment pentru Traian Băsescu şi o lovitură pentru USL care modificase legea referendumului şi dăduse, in plus, şi o ordonanţă de urgenţă pentru a face demiterea preşedintelui mult mai uşoară. In varianta guvernului Ponta, Băsescu ar fi fost demis dacă impotriva sa s-ar fi pronunţat jumătate plus unu din numărul celor care s-ar fi prezentat la urne. Imediat după decizia Curţii Constituţionale, mai mulţi lideri PSD au anunţat că va respecta hotărarea şi că va modifica ordonanţa guvernului pentru a o pune in acord cu decizia CCR. Singura armă de contraatac a USL, anunţată de preşedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Greblă, este "perierea" listelor electorale, astfel incat pragul de 9 milioane de cetăţeni cu drept de vot să mai scadă puţin.

Cu toate acestea, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa, a declarat că la referendum vor fi aplicate prevederile ordonanţei de urgenţă potrivit căreia demiterea preşedintelui se face cu jumătate plus unu din numărul celor care se prezintă la vot.
    care va sa zica respectam ce ne convine

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

La referendum se vor prezenta lejer 9 milioane de romani, poate chiar zece. Cum zicea dimineata unul pe hotniuz: trebuie sa ne mobilizam, dom'ne, sa scapam de Crin si de Ponta - si eu am continuat: "ca uite, de opt ani ne calaresc! E momentul sa dam sansa unei echipe tinere! Chiar, citi oameni nu s-au intrebat cum ar fi ca macar pentru o perioada de timp sa avem un guvern in care Basescu sa fie presedinte si Boc sa fie prim-ministru? Sau Ungureanu? E limpede ca din cauza somnorosului si a lui nea fizuica n-am putut avea aceasta sansa, ceea ce e de mare mizerie. Sa mergem, dar, la referendum, si sa alegem un presedinte nou, reformator si bun! Sa-l alegem pe Traian Basescu!"

In consecinta, mi-am luat vreo cincizeci de mii de dislike-uri. Cred ca miine ma invita astia de la Antena 3 in studio, ca au si ei criteriile lor.

Mentioned
    0 Post(s)

sa fugi in Canada ca vin astia peste tine!!!

---------------------------

Marga: “Să ne lase Merkel; Moscova, Beijingul, Phenianul spun că suntem pe drumul cel bun”
    Ministrul de Externe roman a reacţionat azi dur la afirmaţiile Angelei Merkel privind suspendarea preşedintelui. “Să ne lase in pace doamna aia dintr-o ţară bananieră de la Polul Nord. Am primit mesaje pozitive de la toate marile cancelarii - Moscova, Beijing, Phenian, Minsk - care ne-au spus că suntem pe drumul cel bun şi că in ritmul acesta ii vom ajunge din urmă in maxim zece ani.”

“Cui nu-i convine”, mai spune Marga, “să emigreze in Occident, dar să ţină cont că e putred, in caţiva ani capitalismul se va prăbuşi. Eu am luat deja măsuri pentru ca la anul sau cel mult peste doi ani să intrăm in Pactul de la Varşovia şi in CAER.”

In final, Marga i-a transmis Angelei Merkel să-şi ţină părerile pentru ea: “Cand mai deschideţi gura, aduceţi-vă aminte că voi i-aţi omorat pe negri”, a spus şeful diplomaţiei de la Bucureşti.
    Last edited by startrek1; 10-07-12 at 18:27.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by hgfdgfui View Post
    Tu ai un sistem, absurd din pacate, de a repeta intrebari la care s-a raspuns, putind in felul asta sa intretii la infinit o discutie fara nimic constructiv. Uite, insa, pentru ca insisti, o sa-ti destainui care e raspunsul la intrebarea de mai sus. In realitate parlamentarii au vrut sa-l demita pe Boc, dar n-au reusit pentru ca era deja demis si, in plus, se pare ca se ascunde undeva in judetul Cluj. Suparati ca n-au avut pe cine sa-si verse focul, s-au luat de Base, care saracul nici habar n-avea ce au astia cu el. Acuma a mers sa dea declaratie la Politie impotriva lor, dar stii si tu cum se misca politia romana...

Cind, cind se va face dreptate?
    Sistemul meu te-a facut sa nu observi ca intrebarea era alta ?

Eu am intrebat cine ar fi iesit in toamna la alegeri, tu ce ai inteles ?

Oricum, mersi de raspuns, chiar daca e vorba de altceva, considera ca ce mi-ai spus mie, ti se aplica mult mai bine.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Bre nenea Gabi, io am crezut ca esti nedumerit de ce s-au inversunat pe Base, dar acuma am vazut ca tu voiai sa stii cine ar fi iesit in toamna la alegeri normale. Trecind peste faptul ca daca raminea Basel la timona alea nu mai aveau loc in sens traditional, pot totusi sa-ti spun cine urmau sa iasa: aia care n-au mai fost campioni de ani buni de zile, si anume Steaua. Daca nu prin goluri, macar prin vot.
    Last edited by hgfdgfui; 10-07-12 at 20:53. Reason: Si nici nu zisei bine, si-aparu Becali pe RTV sa injure la fostii lui aliati politici. Noa, ce sa mai zici?

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

basel nu mai e la timona,acum e hrebe si cu gashka...cool....e visul romanilor din chicago,nu?

oare cit creier trebuie sa ai sa fii bucuros ca borfashi ca hrebe si ponta conduc tara?....mai pui cinci bani si iei o creta..nu-i asa americane?

intrebare,
    te reprezinta hrebe?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    oare cit creier trebuie sa ai sa fii bucuros ca borfashi ca hrebe si ponta conduc tara?
    Dom'ne, adevarul e ca io stau mai prost cu IQ-ul, mereu tre' sa vina cite unul cu un numar minim de clase ca sa-mi deschida ochii. Dar daca pe tine te reprezinta pungasul manelist care "isi vrea tara-napoi", eu accept si respect critica de mai sus. Hai Rapidu'!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu prefer unul cu numar minim de clase decit unul cu masterat la catania, sau doctorat cumparat.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by loplo View Post
    Dottore Double O Seven, legal, constitutional, etc e una, dar are tara bani pentru 16 alegeri?
    Sincer, eu nu am si nu bag bani in Romania, dar mi-e mila de ai mei care platesc, contribuie si primesc asa ceva in schimb. In loc sa se ocupe de binele tarii, institutiile se bat intre ele. In multe tari sunt tensiuni intre insitutii dar nu o duc la un astfel de nivel. Sa va vad cu Crin, DD, Vadim la Cotroceni in cativa ani.
    dupa cum judeci tu mai degraba il lasam pe base presedinte pe viata ca nu are romania bani de alegeri.. sau si mai bine hai sa-i spunem faraon si sa ii facem si o piramida..si daca tot zici nu ai bani poate te duci sa cari piatra cu spatele la piramida lui !!! dar pt telegondole unde nu se duce nici dracu avem bani ?? dar pt partii de sky pe uscat si gata plecate la vale la o luna de la inaugurare avem bani ?? dar pt cm. de autostrata platiti mai scump decat oriunde pe lumea asta avem bani ???
    eu din 93 de cand am drept de vot vad un singur lucru..ca singurele momente cand se misca ceva in binele tarii (adica o strada asfaltata, o canalizare, etc) este in perioada dinaintea votarii..in rest SE FURA...ca la balamuc, si nu numai de catre cei care impart placinta in romania.

votul este singurul moment cand conteaza cu adevarat vocea noastra a celor multi, mici si neinsemnati....este singurul moment cand politicienii se tem de noi..si asa cum spunea Lapusneanu..."prosti, dar multi" si in cazul de fata principiul functioneaza..daca nu vom fi multi...degeaba mai santem si prosti...
    de aia america a ajuns unde este..ca in prima suta de ani s-a condus dupa 10 reguli simple trecute pe o pagina de hartie..noi am facut constitutie de 300 de pagini ne-am ascuns dupa niste cuvinte incurcate pe care nu le inteleg bine nici cei care le-au scris..toti cei care au contribuit cu ceva la facutul acestei constitutii au plasat cate o portitza prin ea..cu gandul ca nu se stie niciodata cand tre sa profite de ea..
    neam de curve si de tradatori am fost in toata istoria ...doar nu ne inchipuim acum ca rasare in noi "mugurul neintinat al democratiei" !!!

poate ca nu toti de aici a-ti mai apucat sa faceti armata...dar sa facem un exercitiu....daca maine ne-ar chema tara..sa mergem sa o aparam cu arma in mana...mai avem fiecare dintre noi...macar un motiv intemeiat sa mergem sa murim pt tara ??? ce sa mai apar ?? vila lui videanu ??? parcarea lui udrea?? apartamentul de lux a lui blejnar ??? masinile de lux ale beizadelelor si pitzipoancele lor ???

cei care sant deja amarati ar prefera in orice moment un punct 0 si reluarea de la capat dupa niste principii cu totul noi..

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Succes in razboi, la fel succes la inceperea de la 0.
    Mersi, dar eu nu vreau sa fiu partas.
    muta sobolanu` de aici

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu prefer unul cu numar minim de clase decit unul cu masterat la catania, sau doctorat cumparat.
    Din aia ai sa gasesti cu toptanul in toata Romania. In orice tara in care doctoratul nu aduce numai titlu onorific ci si un spor de salariu, 90 la suta din doctori sint contrafacuti. Din nefericire Romania a probat ca poate sa mearga mai departe avind in functii de raspundere si semidocti, si plagiatori, si pseudo-avocati, si mateloti. Daca ceva s-ar fi oprit, la un moment dat, lumea ar fi inteles ca nu se poate chiar oricum. Chestia e ca nu s-a oprit nimic si inertia a salvat (demolat) mereu Romania.
    Quote Originally Posted by stupidman View Post
    dupa cum judeci tu...
    Domnilor, sa nu ne lasam purtati de val. Ideea e sa injuram politicienii, nu sa ne atacam unul pe altul, indiferent de simpatiile noastre politice. Ironia face ca in cele din urma politicienii sa se impace iar populatia nu.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Corect. Cainii latra, caravana trece. Nu va faceti griji, jocurile sunt facute deja, problema e cum sa le faca sa ajunga in Monitorul Oficial.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Eu prefer sa nu fiu reprezentat de un pirat care bate chiar copii si care habar nu are de protocol -hahaie ca un berbec peste tot , nu conteaza ca este o intalnire cu regina Marii Britanii sau Barak Obama sau care isi da lui casa in Mihaileanu ca doar prostii de romani o sa inteleaga ca nu are unde sa stea ca si-a donat casa ficei lui si a ramas pe strada ( asta e o proba irefutabila , pentru ca aia cu disparitia flotei sa spunem ca nu e demonstrata desi si acolo este o proba irefutabila, (chiar daca la expertiza lui peste NU S-A CONSTATAT NICI UN PREJUDICIU PENTRU ROMANIA)==> faptul ca nu mai exista flota este cea mai clara proba ca exista un prejudiciu foarte mare pentru Romania) si cate si mai cate motive sa il vedem plecat de la Cotroceni pentru ca ni s-a acrit cat de bine am trait cu el 8 ani la conducerea Romaniei, dupa sloganul lui "SA TRAITI BINE"
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

dageaba le luam apararea si ne impartim in doua tabere.. bube si pacate au amandoi
    pana acu "puncte" a adunat doar TB ... e vulpe batrana - unsa cu toata alifiile si stie cand sa taca si cand sa atace si mai ales cand "sa planga"
    Victor Ponta e mai tanar si nestuitor - sa grabit cu deciziile, a vorbit cand nu a trebuit , si nici nu stie sa impuna respect dar are parlamentu de partea sa iar PSD e o adevarata masina de adunat voturi

in rest cum zicea si nenea Iancu - si oricum cam asta ne e viitoru
    Ei bine! Ce zice soţietatea noastră? Ce zicem noi?... Iată ce zicem: această stare de lucruri este intolerabilă! Pană cand să n-avem şi noi faliţii noştri?... Anglia-şi are faliţii săi, Franţa-şi are faliţii săi, pană şi chiar Austria-şi are faliţii săi, in fine oricare naţiune, oricare popor, oricare ţară işi are faliţii săi ... Numai noi să n-avem faliţii noştri!... Cum zic: această stare de lucruri este intolerabilă, ea nu mai poate dura!...
    Last edited by startrek1; 11-07-12 at 12:06.

Page 19 of 28 FirstFirst ... 9151617181920212223 ... LastLast