Results 1 to 15 of 408

Thread: Suspendare Basescu - topic interesant

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Prietene hgfdgfui, ce-ai vrea sa stau cu "miinile" in buzunare ? S-a mers prea adeparte, crede-ma. M-am saturat sa fiu obligat sa pierd pe "mana " mea si sa iau barca sa trec apa si sa critic din balon ce se intimpla in tara ... Interesant este ca daca "mana stanga" rebotezata, lucreaza ca o "mana dreapta" veritabila si "scrie" corect ( ca banuiesc ca asta a fost cea mai directa aluzie la "mana dreapta" ) este folositoare, nu ?
    Libertatea vine din...cer !

Standard RSP member cartof2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

iar trebuie sa-i dau $200 lui cumnatamea sa voteze cu base

Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Nu-i da, frate. La munca. Ea nu vede ce trebe sa faca ?

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Mie imi "place" imaginea asta:
    http://imageshack.us/photo/my-images...uliberare.jpg/
    De asta sunt asa revoltat, si cei care ma cunoasteti nu mi-o luati in nume de rau pentru partizanat, chiar nu e cazul, dar asa de timpit chiar nu pot fi sa fiu de acord cu mijloacele si cu argumentele folosite pentru suspendare. Nu am nimic impotriva suspendarii, care chiar poate fi justificata de unele conjuncturi. Si Curtea Suprema, aia care e tot al lui Basescu, a dat-o la intors: e gri, adica nici alba nici neagra. Dar asta e Romania, suntem obisnuiti cu pasii mici.
    Libertatea vine din...cer !

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Parerea mea este ca cei de afara se uita prea mult la stirile din Romania. Sau exprina pesimismul transmis de romanul cu care comunica !! ) Realitatea cred ca este mai bine simtita de noi. Nu spun ca cel mai bine. Puscariasii si viitorii puscariasi doresc schimbarea. La fel ca ceilalti, nu spun ca Basescu e cel mai bun, dar ma bucur cand le-o trage astora. Cati au fost trasi la raspundere pe vremea Psd-Pnl ? Va aduceti aminte de aliantele Iliescu-Campeanu ? He he he !
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH