Results 1 to 15 of 408

Thread: Suspendare Basescu - topic interesant

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    wambertos
    Guest

Pai Bogdane, pe nea`Barghy nu l-am vazut de cind nu te-am mai vazut nici pe tine , desi el mai dadea pe aici de hobby, tu dai ca nu mai ai platforma si blogul nu merge.
    Este ori ba??

Din ce citesc pe aici retin ca se schimba culoarea blanei dar nu si naravul.
    Ca bugetarii au fost singurii ce au suferit si va rog nu mi-o luati in nume de rau daca este careva printre voi.
    Am si eu caz in familie, dar mi-a zis pe fata ca atita le-a dat psd-ul inainte de criza ca trec lejer prin ea chiar cu salarile reduse.
    Cica daca nu venea marinaru`la cirma, astazi Romania era cel putin ca Grecia, toti traiau in lux fara sa munceasca nimic.
    Deh, plateste neamtu si restul boilor.

Acu` important e sa nu dispara urna la referendumul asta .Cica au mai fost cazuri.
    Am inteles ca diaspora este invitata in mod expres la vot si chiar la Chicago se organizeaza lumea sa navaleasca la consulat cu votul pt. marinar.

Eu personal, am intrebat o firma de "Reisen" daca imi pot pune la dispozitie si pt. ce suma, 3-4 autobuze duble, ca sa duc capsunarii din zona la Munchen la vot.
    E plin de ei si duminica tot nu au ce face, asa ca le dau o bere la Munchen ca sa aveti de ce ne injura, ca data trecuta m-ati injurat degeaba.
    Pt. actiunea asta renunt la concediu anul acesta, bag toti banii de concediu si dividente pt. binele tarii.
    Mai bine asa decit sa aud cum se vorbeste de Romania comparind-o cu Bielorusia si cu Ucraina.

Zildan edit:
    Am vrut sa dau like si am dat dislike din greseala. (
    Last edited by zildan; 09-07-12 at 01:51.