Intreaba si tu in topicul despre guvern,din ce stiu nu presedintele are atributii in deciziile economice.
Eventual vezi ce au facut sau nu ai lui Ponta,scrie prin ziare chiar daca in planul doi.
...Si cu asta ce-am facut ??
Foarte bine, e suspendat, duca-se! Dar ce se intimpla cu problemele reale ale Romaniei, nu acest colac de salvare aruncat jigodiilor din ambele tabere, pentru a scapa de bulau. Haideti, am pretentii de la cei care au astfel de pasiuni.
Libertatea vine din...cer !
Intreaba si tu in topicul despre guvern,din ce stiu nu presedintele are atributii in deciziile economice.
Eventual vezi ce au facut sau nu ai lui Ponta,scrie prin ziare chiar daca in planul doi.
:
256 pro suspendare , 2 voturi anulate, 114 contra
urmeaza referendumul pe 29 iulie , cei care pleaca in concediu sa nu isi strice concediu pentru atat lucru( sfatul meu )
asta doar dupa spectacolul referendumului , nu se stie daca nu apare o surpriza si atunci sa vezi dans si bucurie in fata "labe unu tv"
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Gata Antonescu l-a gratiat pe Nastase si pleaca spre CCR sa distruga dosarele
incomode.
LIVETEXT: Suspendarea preşedintelui Traian Băsescu
• Băsescu a spus că o suspendare merge cu un vin bun.
• Geoană i-a spus Mihaelei: “Uite ce bine că n-am ieşit preşedinte, că acum pe mine mă suspendau!”
• La fel ca şi precedentul preşedinte interimar, Nicolae Văcăroiu, şi Crin umblă cheaun, dar din motive diferite.
• Mii de tineri au ieşit in Piaţa Universităţii pentru a protesta impotriva faptului că au trecut deja zile bune de cand nu ştiu impotriva a ce protestează
• Crin Antonescu a profitat de ocazie pentru a sărbători faptul că e prima dată cand vine trei zile consecutiv la Parlament.
• Parlamentul trebuie să decidă azi şi cine va avea grijă de EBA după suspendare
• In timpul şedinţei, profitand de neatenţia presei, Victor Ponta şi-a mai trecut cateva titluri universitare in CV
• Crin Antonescu a cerut de cateva ori plenului să facă linişte, că e obosit
• Deşi se află de doar cateva minute la Parlament, Băsescu a reuşit să incalce Constituţia de incă trei ori.
• Vorbeşte Eugen Nicolăescu. Tot ce am reţinut din discursul lui este faptul că omul e rarait.
• Csibi Barna a suspendat in faţa Palatului Parlamentului o păpuşă cu chipul lui Traian Băsescu
• Parlamentarii USL au cerut pedeapsa maximă pentru Băsescu, suspendarea cu executare
• Dacă nu reuşeşte să il suspende, Ponta a spus că va cere concedierea lui Băsescu pentru că vine beat la locul de muncă
• Crin Antonescu il acuză pe preşedinte că işi prelungeşte intenţionat discursul ca să ajungă la ora lui de culcare
• Udrea tastează pe telefon: "Crin, tu ştii că eu intotdeauna am avut o slăbiciune pentru tine"
• Ponta aşteaptă să se termine toate discursurile, ca să aibă de unde să se inspire pentru luarea lui de cuvant
• Simţind că se apropie finalul şedinţei, Crin işi pregăteşte pijamaua
• Vasile Blaga vorbeşte ca un adevărat secretar de partid, liderii PSD regretă acum că nu au reuşit să-l aducă la ei
• Crin rade, inseamnă că au inceput desenele animate de seară şi după aia nani
• Uluitor! Un parlamentar a adormit in timpul şedinţei inaintea lui Crin!
• Băsescu a plecat din sală in timpul discursului lui Crin ca să mai fie tiran cateva minute
• Crin e supărat că Băsescu a ieşit fără să-l intrebe şi pe el dacă vrea o cafea
• Crin a folosit de 2 ori cuvantul "camarilă" in discursul său, site-ul DEX Online a picat deja din cauza traficului
• Crin a atacat in discursul său "partidul lui Iliescu", Ponta aruncă disperat cu ghemotoace de hartie in el
• Elenei Băsescu i se traduc discursurile in cască
• Parlamentarii UDMR vor vota cum le cere conştiinţa şi obligaţia morală de a avea măcar un ministru in Guvern
• Vorbeşte Dan Şova. Parlamentarii PDL ii sugerează să zică ceva şi de Holocaust, ca de obicei
• Băsescu s-a intors, bine dispus. Se pare că Elena a luat, in fine, Bac-ul
• Vorbeşte Mircea Geoană. Eşti mulţumit, Traian Băsescu?
• Miting impotriva preşedintelui in Piaţa Universităţii. Dacă mai stau un pic, o să fie un miting impotriva a doi preşedinţi.
• Tăriceanu a ţinut un discurs fotomodel
• S-a intors Băsescu in sală - analiştii politici spun că acesta ar fi un semn clar că nu mai are ţigări
• Băsescu a fost suspendat. Spre sediul Antena 3 se indreaptă mai multe camioane cu confeti, pentru a se sărbători cum se cuvine suspendarea lui Băsescu.
• După suspendare, premierul Ponta a anunţat că nu va mai ţine şedinţe de Guvern, pentru că nu mai au ce discuta
• La final, Băsescu a mai cerut un rand de voturi sursa
Saracu,nu se lasa adus in fata poporului,face o noua sesizare la CCR.Lipsa de oo,lumea il asteapta in piata unde zicea ca va fi prezent la fiecare 3 luni si el sta la Cotroceni sa mangaie cucuveaua lui Ilici.![]()
:
eu cred ca o sa demisioneze inainte de a se da rezultatele referendumului
pentru al face pe Crin Antonescu sa plece din politica ===> vezi faza cu foaie alba intinsa lui Crin inainte sa plece din parlament inainte de a se vota ( Crin Antonescu declarand ca " pleaca din politica daca basescu nu este demis la referendum " )
la cata siretenie are in el piratu il cred sa se fi gandit la un astfel de scenariu
( astia din PDL au mai marsat la pariuri facute de oameni cu demnitate==> vezi cazul Mircea Badea cu autostrada dintre Turda si Gilau )
"SGU Stargate Universe"
Asta ar fi copilarism.Nu demisia ci presupusa prosteala.
Mai bine ar fi fost referendumul ala maine,scapam de discutiile inutile care banuiesc ca vor urma si in urmatoarele 3 saptamani.Sigur discutii care nu vor avea legatura cu ce a facut (bine sau rau) Base ci despre Voiculescu,Iliescu,comunisti si mineri.
:
Da, si la numaratoarea finala iese exact numarul celor prezenti. Pe principiul: multi am fost, putini am ramas.
Si eu voi vota cu Basescu, am fost impresionat puternic de prestatia lui. Eu nu mi-am dat seama, dar in ultimii ani omul asta n-a fost lasat sa faca nimic de opozitie si de moguli. Am ferma convingere ca, odata reales, va putea sa faca treaba mai ales ca are guvernul cu care conlucreaza cel mai bine.
Imediat dupa ce-l votez o sa fac o tura cu Alice, prin Wonderland, vreau sa vad cum stau aia pe-acolo cu reformele.
Cu toate ca normal n-ar fi ca fie si 10 la suta din populatie sa-i mai dea votul marinarului, sa nu va indoiti ca vor exista destui care o vor face. Motive: USL-ul s-a autodiscreditat puternic prin citeva miscari recente, si multi oameni pleaca urechea la textele marinaresti consacrate (ma lupt cu mogulii, ma lupt cu comunistii, ma lupt cu minerii). In mod normal, treburile ar fi trebuit sa fie destul de simple: referendum rapid si, in caz de demisie, alegeri anticipate comune, pentru presedinte si parlament. La astfel de alegeri am convingerea ca vom vedea mai mult electorat decit pina acum, pentru ca va exista cel putin senzatia ca se poate schimba clasa politica. Fireste, din temelii n-o sa se schimbe, dar jucatorii sint altii: Antonescu, MRU si Diaconescu. Intre astia trei cred ca va fi batalia reala, si daca se practica uninominalul pur, s-ar putea sa fie surprize.
Moo,ce e cu fata aia la Base,o fi tras o cinzeaca?E si incoerent.![]()
:
Doar o cinzeaca? aia nici pe masea nu-i ajunge![]()
acu depinde si a cata cinzeaca e...![]()
"SGU Stargate Universe"