Deci cum e cu controlul justitiei?"Nu eu si nu zdrobitoarea majoritate parlamentara avem dosare inchise sau suspendate de justitia romana, ci presedintele Traian Basescu", a afirmat Crin Antonescu.![]()
:
gata sa infaptuit suspendarea![]()
Ok, nu mai avem presedinte.
Acum, cu Antonescu, daca vine acordul ca Romania sa intre in Shengen cine ia meritele ?
Ca eu numai asa imi explic graba de a-l detrona pe Base.
Ce mai erau 3-4 luni ?
Au ei un motiv de s-au grabit asa, sa vedem ce iese la iveala in perioada urmatoare.
Cu toate ca normal n-ar fi ca fie si 10 la suta din populatie sa-i mai dea votul marinarului, sa nu va indoiti ca vor exista destui care o vor face. Motive: USL-ul s-a autodiscreditat puternic prin citeva miscari recente, si multi oameni pleaca urechea la textele marinaresti consacrate (ma lupt cu mogulii, ma lupt cu comunistii, ma lupt cu minerii). In mod normal, treburile ar fi trebuit sa fie destul de simple: referendum rapid si, in caz de demisie, alegeri anticipate comune, pentru presedinte si parlament. La astfel de alegeri am convingerea ca vom vedea mai mult electorat decit pina acum, pentru ca va exista cel putin senzatia ca se poate schimba clasa politica. Fireste, din temelii n-o sa se schimbe, dar jucatorii sint altii: Antonescu, MRU si Diaconescu. Intre astia trei cred ca va fi batalia reala, si daca se practica uninominalul pur, s-ar putea sa fie surprize.
Inceperea anchetei nu duce inevitabil la inchisoare.
Attila Verestoy este cel mai bogat om din Romania cred sau printre primii, este supranumit "Drujba lui Dumnezeu" pentru ca a taiat toate padurile din judetele Harghita si Covasna devenind peste masura de bogat in cativa ani.
Sunt sute sau mii de anchete facute doar pentru a da bine pe sticla , pentru a ne deturna pe noi de la alte probleme==>vezi cazurile Becali si Dan Diaconescu care au fost doar apa deploaie ca sa acopera ei ( politicienii puterii) alte magarii facute in tarisoara noastra sau sa nu fim ingrijorati de cresterea pretului la benzina sau la alimente sau al monedei euro si cate si mai cate....
manipulare de mare clasa, perfectionata cu multa atentie in cei 22 de ani de dupa '89
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Moo,ce e cu fata aia la Base,o fi tras o cinzeaca?E si incoerent.![]()
:
Doar o cinzeaca? aia nici pe masea nu-i ajunge![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
fail
![]()
Am fost antibasescu insa cand vad fata lui Antonescu ranjind a satisfactie ma indoiesc de tot ce vor sa faca USListii. Se ingroasa gluma si nimeni nu are de suferit decat omul de rand...
Trecut la Sfinti