Diablo1 nu m—am referit la mesajul lui zildan.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Diablo1 nu m—am referit la mesajul lui zildan.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Iata sponsorul lui Ponta....de unde cumparam noi curent
http://www.evz.ro/detalii/stiri/stat...cu-990744.html
Gelu vezi ca iar ai incurcat topicul,este unul despre Ponta si guvernul lui,baga acolo ca nu te opreste nimeni.
Legat de Base ma bucur ca a ajuns sa regrete public unele afirmatii si actiuni ale lui.Asta i-a lipsit lui iar aroganta si incapatanarea l-au dus la doua suspendari.Nu a stiut sa fie diplomat,mediator,etc (se stiu astea deja nu le mai reiau).
:
Deci cum e cu controlul justitiei?"Nu eu si nu zdrobitoarea majoritate parlamentara avem dosare inchise sau suspendate de justitia romana, ci presedintele Traian Basescu", a afirmat Crin Antonescu.![]()
:
gata sa infaptuit suspendarea![]()
Ok, nu mai avem presedinte.
Acum, cu Antonescu, daca vine acordul ca Romania sa intre in Shengen cine ia meritele ?
Ca eu numai asa imi explic graba de a-l detrona pe Base.
Ce mai erau 3-4 luni ?
Au ei un motiv de s-au grabit asa, sa vedem ce iese la iveala in perioada urmatoare.
...Si cu asta ce-am facut ??
Foarte bine, e suspendat, duca-se! Dar ce se intimpla cu problemele reale ale Romaniei, nu acest colac de salvare aruncat jigodiilor din ambele tabere, pentru a scapa de bulau. Haideti, am pretentii de la cei care au astfel de pasiuni.
Libertatea vine din...cer !
Hai sa ne intoarcem la Base,legat de astea nu a rezolvat nici el nimic si nici nu mai are legatura.
:
Din ce vad eu pe feedul de la Senat, cam toti au pus biluta alba la urna alba si biluta neagra la neagra.
Nu se vede la toti ce au pus, dar cam asa e...
Nu mai spun ca le cadeau bilutele din mina...
Curiozitatea mea e daca vine unu cu mai multe bilute si le pune, ce iese ?
Da, si la numaratoarea finala iese exact numarul celor prezenti. Pe principiul: multi am fost, putini am ramas.
Si eu voi vota cu Basescu, am fost impresionat puternic de prestatia lui. Eu nu mi-am dat seama, dar in ultimii ani omul asta n-a fost lasat sa faca nimic de opozitie si de moguli. Am ferma convingere ca, odata reales, va putea sa faca treaba mai ales ca are guvernul cu care conlucreaza cel mai bine.
Imediat dupa ce-l votez o sa fac o tura cu Alice, prin Wonderland, vreau sa vad cum stau aia pe-acolo cu reformele.
acu depinde si a cata cinzeaca e...![]()