Eu as face pariu ca nu il voteaza multi, dar n-am cu cine, trebuie unu cu oua si din cite stim, ouale au plecat la Nastase...
Eu as face pariu ca nu il voteaza multi, dar n-am cu cine, trebuie unu cu oua si din cite stim, ouale au plecat la Nastase...
Pff,daca tu asa pariezi atunci e naspa,stii ca de obicei iese invers.
Pentru basisti: de ce daca nu il suport pe Base sariti in sus ca asta inseamna ca il vreau pe Voiculescu?De ce nu mergeti voi cu toti "ungurenii" sa va legati de cei care l-au votat pe Felix in circumscriptia in care tot iese parlamentar?Presedintele poate fi votat (sau nu) de catre toti oamenii din tara asta,pe cand Felicsii,Igasii,Udrele sunt reprezentantii unor circumscriptii,nu am eu cum sa raspund pentru nataraii aia care ii voteaza.Nu e vina mea ca din intamplare fostul prieten a lui Base (adica Felix) nu il mai suporta acum,e treaba lui personala,nu trebuie sa imi schimb eu parerea ca sa nu cumva sa corespunda cu a lui.
Daca nici asa nu intelegeti incerc sa va fac un desen.
PS: loplo mistoul e limbaj indecent?
:
VICTORIE BASESCU
ca sa ma scot din anturajul pro base...mi as dori sa castige base datorita acestui.....nu am cuvinte
sa va fie rusine voua romanilor ca in atatia ani nu ati fost in stare sa va castigati o democratie,un stat stabil etc si ati lasat mereu sa fie circ in tara
dar sa nu uitam ca roamanii sant lasi,sant usor manipulati(nu conteaza de catre cine)
si sa nu uitam cel mai important lucru.......nici macar revolutia nu a facut o poporul roman.....doar a terminat o din pacate cu multe victime
stati acum si discutati pe forumuri,faceboock........si va uitati cu multa placere unii la ce se intampla si asteptati....JOS BASE....acel jos base care voi romanii nu ati reusit sa l schimbati prin votu vostru
nu ati fost in stare sa va strangeti in strada de la 89 incoace niciodata,indiferent de motiv,cauzele ar fi multe ptr acest motiv.....dar ma repet nici in 89 nu ati reusit voi,poporul roman
dar na santem uniti pe forumuri si faceboock.....acolo unde avem putere si scuipam pe toti ce nu au aceasi parere cu turma
VICTORIE BASESCU si asta numa ptr ce se intampla in tara asta
e singurul presedinte ce a dat la cur multora si a ramas in picioare
stie cineva ce a zis Baroso azi ?
mersi
bărsoso o zis ...
![]()
vu+zero 4k şi şasă cai frumoşi...
Va rog sa nu va jigniti reciproc. Cine trece la jigniri personale ia BAN direct.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
baroso a zis ca sa facem ce vrem doar sa fie legal.
deci hai cu suspendarea![]()
eu cred ca o sa demisioneze inainte de a se da rezultatele referendumului
pentru al face pe Crin Antonescu sa plece din politica ===> vezi faza cu foaie alba intinsa lui Crin inainte sa plece din parlament inainte de a se vota ( Crin Antonescu declarand ca " pleaca din politica daca basescu nu este demis la referendum " )
la cata siretenie are in el piratu il cred sa se fi gandit la un astfel de scenariu
( astia din PDL au mai marsat la pariuri facute de oameni cu demnitate==> vezi cazul Mircea Badea cu autostrada dintre Turda si Gilau )
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Asta ar fi copilarism.Nu demisia ci presupusa prosteala.
Mai bine ar fi fost referendumul ala maine,scapam de discutiile inutile care banuiesc ca vor urma si in urmatoarele 3 saptamani.Sigur discutii care nu vor avea legatura cu ce a facut (bine sau rau) Base ci despre Voiculescu,Iliescu,comunisti si mineri.
:
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"