@bumbu

Stiu o localitate care are primar psd-ist, omul a avut 2 mandate si l-a castigat pe al III-lea anul acesta. In primul mandat a asfaltat caile principale de acces + trotuarele + a creat locuri de joaca pt copii. In al II-lea mandat a asfaltat caile secundare + a extins asfaltarea cailor principale in toate satele, iluminat public in toata comuna, toate acoperisurile blocurilor au fost reparate si o parte din subsoluri au fost curatate. A demarat lucrarile pentru constructia a doua case de cultura una este terminata, la cealalta se lucreaza la interior. Dupa alegeri a demarat constructia unei piete.
Stiu, sunt lucruri banale intr-o localitate, dar sau facut cat a fost primar.
In definitiv, omul conteaza nu neaparat partidul din care provine.

Nu-i tin partea acestui primar, are si el destule boacane facute, unul din ele este ca a dat ajutoare la toti maimutoii de romi, si s-a inconjurat de consilieri unul si unul.

Revenind la ceilalti (pdl) stiu cazuri in intreprinderi de stat unde au cheltuit banul dupa bunul plac. Sau creat 'nspe mii de posturi, s-au avansat in functii toti portocalii, au masini pina si secretarele, majoritatea au cate o firma, combustibilul este de la intreprindere s.a.m.d.

Atunci cum sa-i vezi cu ochi buni, pe ei nu-i afecteaza criza, din pacate sunt putini care mai stiu situatia din intreprinderile de stat, si ce au facut sefii pdl-isti acolo.